David Jaffe, a Twisted Metal alkotója „nagyon megbántódna”, ha a PlayStation kihagyná őt a folytatásból

David Jaffe, aki a God of War alkotója is, beszélt a játék és a tévésorozat premierje körüli izgalmas pletykákról is! Nekünk csak egy kérdésünk van:  „Metált, bírod?”

 

Tavaly februárban a PlayStation azon bővítési tervei között, hogy a legnépszerűbb franchise-okat a film vagy a televízió világába is átültesse, megerősítették egy Twisted Metal sorozat elkészítését, a Deadpool-filmek íróival és a Cobra Kai producerével. Azóta megindultak a pletykák a sorozat újjáélesztéséről, hogy kihasználják a kis képernyőn való esetleges vonzerejét. Ideje lenne, mivel az utolsó rész 2012-ben készült…

Erről beszélt David Jaffe, a Twisted Metal-saga és a God of War alkotója is, az egyre erősödő pletykák miatt, miszerint a PlayStation a már megerősített sorozatot kihasználva újabb játékokat készít a vezetős és rombolós kalandjátékból. Jaffe, aki az elmúlt hónapokban nagyon aktív volt a YouTube-on, saját csatornáján – a VGC-n keresztül – azt nyilatkozta, hogy „nagyon, nagyon fájna” neki, ha a Sony nem venné fel vele a kapcsolatot a projekt kapcsán.

 

 

„Nem hiszem, hogy most én vagyok a Sony kedvenc embere, a stream és minden más miatt, de nagyon fájna, ha a PlayStation nem kérné ki a véleményemet, vagy legalább szólna, hogy ezt csinálják” – mondja Jaffe. Őszinte is, azt mondja: „Ők voltak azok, akik megkerestek és összekötöttek azokkal a srácokkal, akik a tévésorozatot csinálják.

Egyelőre a pletykák megerősítéséig, miszerint a Twisted Metal visszatér-e a videojátékokba, az biztos, hogy hamarosan a tévében is láthatjuk a márkát egy akció-vígjátékban, amelynek középpontjában egy kívülálló áll, akinek jobb életet ajánlanak, ha egy titokzatos csomagot elszállít egy veszélyekkel teli poszt-apokaliptikus pusztaságba.

Végül bónuszként mutatunk egy elég jóra sikerült ál-mozielőzetest is:

 

 

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu