Késik a Succubus, az Agony erotikus, véres spin-offja, de itt a sztori trailer

Succubus: októberig kell várnunk, hogy kézbe vehessük ezt a zsigeri kalandot, ami még most sem biztos, hogy úgy borzalmas, ahogy szerettük volna…

 

A lengyel Madmind Studio most erősítette meg a hírt, miszerint az Agony spin-offjaként készülő Succubus játék megjelenési dátuma némileg csúszik. Eredetileg július 21-én kellett volna megjelennie, ami nem történt meg, de ahogy a DSOGaming írja, október 5-ig elhalasztották a premiert. Kárpótlásul viszont kiadtak egy új, a játék történetén alapuló trailert, amelyből megtudhatod, mennyire zsigeri, véres, mégis mennyire erotikus is a játék.

A stúdió szerint a késés extra időt ad a fejlesztőknek, hogy kijavítsanak néhány hibát és csiszoljanak bizonyos technikákon (az eddigieket látva, rengeteg dolguk lesz, mi az októberi dátumot is túl korainak gondoljuk – a szerk.). Hozzátették: extra időt szánnak majd néhány fejlesztés bevezetésére, hogy a játékosok számára még kielégítőbb teljesítményt nyújtsanak.

 

 

Ha nem ismernéd, a Succubus egy első személyű over-the-top akciójáték, amelyben egy Vydija nevű gonosz teremtményt irányíthatsz, aki egyedi képességei segítségével a lehető legbrutálisabb és legvéresebb módon áll bosszút ellenségein, miközben a karaktert 40 különböző fegyverrel és 20 különböző erővel szabhatod testre és fejlesztheted a játékot alkotó 21 pálya során.

A Succubus teljesen megváltoztatja a szerepet az Agonyhoz képest, ahol megpróbálsz észrevétlen maradni; itt egy vérszomjas succubus démon szerepét veszed át ugyanabban az univerzumban. Amíg a premierre vársz, jobb ha elolvasod az Agony értékelését, szerintünk szükséged van rá…

Forrás: DSOG

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu