Az új Öngyilkos osztag filmben van egy jelenet, amit a Lollipop Chainsaw ihletett

MOZI HÍREK – James Gunn részt vett a Lollipop Chainsaw fejlesztésében, és úgy gondolta, hogy illik a DC-univerzumon alapuló film jeleneteihez.

 

Talán emlékszel a Lollipop Chainsaw-ra: arra a játékra, amely kilenc évvel ezelőtt jelent meg és a karizmatikus és furcsa Suda 51 volt a vezető fejlesztője. Egy pompomlányt irányítottunk, aki a barátja fejét kulcstartóként viselte, és egy hatalmas láncfűrészt hordtunk magunkkal, amivel zombihordákat gyilkoltunk. Ez a kaland szolgált inspirációként a James Gunn által rendezett Öngyilkos osztaghoz , amelynek főszereplői a DC-univerzum legdurvább karakterei.

Amit valószínűleg nem tudtál, hogy James Gunn tervezője, írója és producere volt ennek a Suda 51-es játéknak, és ahogy a filmkészítő most bevallotta, a Harley Quinn (Margot Robbie) főszereplésével készülő film néhány jelenetének ihletőjeként szolgált.

„Sudával együtt készítettem egy Lollipop Chainsaw nevű játékot Japánban. Mindig is tetszett, ahogy szívek és csinos kis dolgok jöttek ki az emberekből vérrel megspékelve. Sok minden származik abból a játékból, a legszörnyűbb gore keveredéséből és Harley idealizált életfelfogásából” – mondja Gunn a Collidernek adott interjúban , ahol azt is kiemeli, hogy ezt a szekvenciát már az első vázlatoktól kezdve tervezték.

Ha már itt tartunk, emlékszünk, hogy jövőre indul az Öngyilkos osztag megöli az Igazság Ligáját , a Rocksteady (Batman Arkham) által fejlesztett videojáték, amellyel olyan mókás karakterek irányítását veheted át, mint King Shark vagy maga Harley Quinn, hogy szembenézzenek a DC hőseivel.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu