Scarlett Johansson csatlakozik Wes Anderson új, cím nélküli filmjéhez

MOZI HÍREK – Scarlett Johansson követi Margot Robbie-t és egy sor más nagy nevet is Wes Anderson következő, cím nélküli filmjének szereplőgárdájában, amelyet jelenleg Spanyolországban forgatnak.

 

Miután úgy tűnik, hogy a Marvel Moziverzumban való szereplése véget ért, a Fekete Özvegy sztárja, Scarlett Johansson megkapta következő filmszerepét. A színésznő csatlakozott Wes Anderson közelgő, hivatalosan még címet nem kapott filmjének ensemble castjához, olyan közelmúltbeli tagok után, mint Margot Robbie és Rupert Friend. A film forgatása jelenleg Spanyolországban zajlik.

Ez lesz a második alkalom, hogy Scarlett Johansson Wes Andersonnal dolgozik együtt, de az első alkalom, hogy élőszereplős minőségben fog szerepelni. Korábban a hangját kölcsönözte a 2018-as Isle of Dogs című stop-motion filmhez. Anderson projektjéről egyelőre nagyon keveset lehet tudni azon túl, hogy a rendező milyen all-star szereplőgárdát állított össze. Annyit tudni, hogy Anderson írta a forgatókönyvet és ő rendezi a filmet. Johansson karakteréről és arról, hogy hogyan illeszkedik majd a történetbe, nem árultak el részleteket.

Tilda Swinton volt az első név, akit felvettek a cím nélküli film szereplőgárdájába, ami a Wes Andersonnal való együttműködések közül a legújabb. A színésznő korábban a filmrendező négy korábbi projektjében dolgozott együtt Andersonnal. Az új film impozáns társulatában olyan nevek is szerepelnek, mint Bill Murray, Adrien Brody, Tom Hanks, Margot Robbie, Rupert Friend és Jason Schwartzman. Egyértelmű, hogy Johansson jó társaságban lesz ennek a szereplőgárdának a tagjaként.

A Marvel-rajongók leginkább az MCU-ban Natasha Romanoff szerepéről ismerhetik Johanssont, akit nemrégiben saját szuperhős-szólófilmjében, a Fekete özvegyben alakított újra. A színésznő emellett két Oscar-jelölésen is túl van 2020-ban a Házassági történet és a Jojo Nyúl című filmekben nyújtott munkájáért. További nagyvásznas szerepei közé tartozik a The Prestige, a Lucy, a Her és a Ghost in the Shell.

 

 

Jogi csatározás közepette

 

Scarlett Johansson castingja érdekes időpontban érkezik, mivel jelenleg jogi csatározásba keveredett a Disneyvel a Fekete özvegy megjelenése miatt. Júniusban a színésznő pert indított a Disney ellen szerződésszegésre hivatkozva amiatt, hogy a Fekete özvegyet a mozikban és a Disney+-on is plusz díjért adták ki, mivel a fizetését a bevételi eredmények egy részéhez kötötték. A Disney azzal érvelt, hogy Johansson már 20 millió dollárt kapott a filmért, és a Fekete özvegy megjelenése „jelentősen megnövelte a lehetőségét, hogy az eddig kapott 20 millió dolláron felül további díjazást kapjon”.

Anderson következő filmje, A francia diszpécser október 22-én kerül a mozikba. A filmet szintén Anderson írta és rendezte, és hasonlóan hihetetlen társulatot vonultat fel olyan nevekkel, mint Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray és Owen Wilson. A cselekmény három különböző történetszálat követ, miközben egy fiktív kansasi újság francia külügyi szerkesztősége elkészíti utolsó számát.

Anderson Scarlett Johansson főszereplésével készülő filmjének megjelenési dátumát még nem tűzték ki. A projekt jelenleg Spanyolországban forog, és a tervek szerint szeptember végén fejeződik be a forgatás. Addig is Anderson rajongói októberben megnézhetik a The French Dispatch című filmet.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu