A Gamescom 2021 megnyitója több mint 30 játékkal és rengeteg meglepetéssel szolgál majd

A Gamescom Opening Night Live gála házigazdája szokás szerint Geoff Keighley lesz.

 

Végre belépünk a nyár véghajrájába, sajnálom, hogy ezzel lehangolom az olvasókat… Viszont ez az iparági rendezvényszezon kezdetét is jelenti egy olyan kezdettel, amelyet mindannyian túlságosan jól ismerünk. Valóban, a Gamescom 2021-ről és a már megszokott nyitóestről beszélünk, a jövő héten Geoff Keighley által rendezett gáláról – itt a dátum és az időpont -, amely tele lesz bejelentésekkel a játékrajongók számára.

Egy új sajtóközleményben a kanadai műsorvezető egy igencsak szembetűnő ténnyel kezdi bemelegíteni a motorokat az előadásával kapcsolatban: a Gamescom Opening Night Live több mint 30 különböző alkotást mutat be, köztük új és már ismert játékokat is.

 

Ezzel kérdéses lesz, hogy mikor fogják bemutatni a PlayStation 4 NEO-t, mivel a japán készlethiány láttán nem kizárt, hogy már októberben kihozhatják az izmosabb konzolt.

 

„A közösség új játékok bemutatására, a várt játékokról szóló frissítésekre és egyéb meglepetésekre számíthat a színpadon megjelenő vendégekkel, és még sok másra – mindezt élőben közvetítve a rajongók számára a világ minden tájára” – tette hozzá Keighley. A Gamescom 2021 nyitógála augusztus 25-én 20:00-kor kerül megrendezésre, és körülbelül két órán át tart.

Az eseményt a műsor Twitch- és YouTube-csatornáin is közvetítik. Eddig olyan cégek erősítették meg részvételüket a kiállításon, mint az EA, a SEGA és a Ubisoft, míg mások, mint például az Xbox, még az élő közvetítésük időpontját is megerősítették. Te milyen játékokat vársz a jövő heti gálán?

Forrás: Gamescom

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu