AWAY: The Survival Series PS5-re, PS4-re és PC-re szeptember 28-án

A természetfilmek által inspirált AWAY: The Survival Series egy harmadik személyű kalandjáték, amely Erszényes Mókus lélegzetelállító utazására visz a vadonba. Közben a Földet is megmenthetjük még egy ültetett fával!

 

Az AWAY: The Survival Series szeptember 28-án jelenik meg digitálisan PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re a Steamen keresztül, fizikailag pedig október 1-jén PlayStation 5-re és PlayStation 4-re – jelentette be a fejlesztő Breaking Walls. A játék Xbox One verziója is tervben van, de még nem kapta meg a megjelenési dátumot.

A fizikai kiadást a Perp Games fogja világszerte forgalmazni, és a következő bónusz tartalmakat tartalmazza majd:

  • Digitális soundtrack, amelyet a díjnyertes Mike Raznick zeneszerző készített és komponált, aki a BBC Life és Planet Earth II című sorozatain is dolgozott.
  • Digitális artbook, 75 oldalnyi lenyűgöző képanyaggal és a játékkal kapcsolatos információkkal.
  • Egy rövid, „a játékból kinövő” kiterjesztett valóság élménycsomag, amelyet az ENSZ klíma- és erdészeti partnerségével (UN-REDD) és a Playing for the Planet Alliance-szel közösen futó Green Game Jam 2021 számára készítettek.
  • Fákat ültetünk minden eladott példány után – A Perp Games az Eden Reforestation Projecttel együttműködve két fát ültet minden egyes eladott teljes árú fizikai példány után.
  • Fizikai képeslap – Minden dobozos példányban egy fizikai képeslap található.

 

A Breaking Walls egy olyan koncepcióval jelentkezik, amit ilyen formában talán még sohasem láthattunk.

 

Egy kis ízelítő a játékhoz a Steam oldaláról: „Vihar közeleg… A távoli jövőben játszódó játékban természeti katasztrófák sorozata fenyegeti a bolygó minden fajának túlélését. Ahogy egyre mélyebbre merészkedsz a vadonba, vajon megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy élve kijuss?

Miközben kataklizmikus viharok sújtanak le a bolygóra, neked hatalmas területeket kell bejárnod, hogy biztonságosabb helyet keress. A hatalmas fák koronáitól az erdő talajáig megmerítünk téged a természetben, miközben felfedezed az élettől duzzadó, vibráló világot, akár egy sor más állat bőrébe bújva. De vigyázz a veszélyekkel, amelyek az utad során várnak rád…”

 

 

Az alkotók így vallanak a játékról: „Az AWAY szenvedélyes projektünk volt az elmúlt néhány évben, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk a világgal” – mondta Laurent Bernier, a Breaking Walls társalapítója és kreatív igazgatója egy sajtóközleményben.

„A Breaking Wallsnál mindannyian a környezetvédelem szerelmesei vagyunk, ezért olyan élményt akartunk létrehozni, amely ötvözi a természet és az állatok iránti szeretetünket egy felfedező kalandjáték elérhető örömeivel. Az AWAY egyedülálló módon egyesíti ezeket a különálló szenvedélyeket egy egységes, összetartó egésszé. Alig várjuk, hogy a játékosok saját maguk is megtapasztalják.” – bíztattak mindenkit a játékra.

Forrás: Gematsu.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu