A Halo Infinite-ből fontos dolgok hiányoznak majd megjelenéskor!

Kénytelen lesznek a fejlesztők kihagyni fontos részeket a Halo Infinite-ből, de a jövőben hozzáadják őket a játékhoz.

 

A Halo Infinite az ünnepi szezonban jelenik meg, de a megjelenéskor nem lesz lehetőséged a kampánymódot kooperatívan játszani a barátaiddal, vagy a Forge módban többjátékos pályákat szerkeszteni, jelentette be pénteken a fejlesztő 343 Industries.

„Amikor megnéztük ezt a két élményt – a kampány co-op és a Forge -, arra a döntésre jutottunk, [hogy] egyszerűen nem állnak készen” – mondta Joseph Staten, a Halo Infinite kreatív vezetője egy videóban. „Szóval a kampány co-opot és a Forge-ot még egy kicsit a sütőben tartjuk. Amikor készen lesznek, a jövő évi szezonális ütemtervünk részeként fogjuk kiadni őket.”

A 343 Industries a második évadban tervezi a kampány co-op elkészültét, a Forge pedig a harmadik évadban történő szállítását, mondta Staten. A cél az, hogy háromhavonta szállítsanak egy új szezont, ami azt jelenti, hogy a kampány co-op valószínűleg körülbelül három hónappal a megjelenés után lesz elérhető, míg a Forge hat hónappal a megjelenés után érkezik.

A Halo kampány co-op és a Forge mód a sorozat két védjegye, így a rajongók csalódottan hallhatják, hogy ezek nem lesznek elérhetőek a megjelenéskor. A 343 azonban továbbra is elkötelezett amellett, hogy a kampányt és a multiplayer első szezonját még az ünnepi szezonban elindítsa.

„Hamarosan beszélni fogunk a tényleges megjelenési dátumról” – mondta Staten. Az Xbox néhány nap múlva, augusztus 24-én tart egy eseményt, így talán a Microsoft és a 343 Industries ott fogja elárulni a dátumot.

A kampány co-op és a Forge késése a Halo Infinite legújabb csúszása, amelynek eddig is elég rázós volt a fejlesztési története. A játék eredetileg 2020-ban jelent volna meg az Xbox Series X és S mellé, de a hírhedt Craig-mém születését szülő kampánybemutatót követően 2021-re csúszott. Staten, aki az első három Halo-játékon is dolgozott, nem sokkal később került a fedélzetre.

A játék döcögős fejlesztése ellenére azonban a játék legutóbbi többjátékos technikai előzetesének benyomásai meglehetősen pozitívak voltak, ami arra utalhat, hogy a Halo Infinite beváltja a rajongók elvárásait, amikor végre megjelenik az ünnepi szezonban. Bármikor is jelenik meg, egy kicsit még várnod kell, hogy a kampányt a barátaiddal játszhasd, vagy a Forge módban módosíthass dolgokat.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu