Menu

Újabb újrakiadást kap a The Elder Scrolls V: Skyrim!

A Bethesda következő pénzszerző húzását The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition néven keressük majd.

 

A Bethesda Game Studios közel tíz éve adta ki a The Elder Scrolls V: Skyrimet (amiben ugye egy méhecske is padlóra vághatta a nyitójelenet lovaskocsiját…) PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, és azóta egyfajta mém lett, hogy mire fogják Todd Howardék kiadni a játékot. A listára most felkörmölhetjük a PlayStation 5-öt és az Xbox Serieset is, de a játék tizedik évfordulóját ünneplő Anniversary Edition azért PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is meg fog jelenni.

Mit tartalmaz ez a kiadás? Ha PC-n megvan a Skyrimból a Special Edition, akkor már nem sok értelme van újra megvenni ezt a változatot, ugyanis több mint ötszáz Creation Club elemet is magával hoz. Lehet frissíteni is, de nem ingyen: a kiadó még nem közölte, hogy mennyit is kérnek majd a Special > Anniversary frissítésért. Konzolon (PlayStation 4 > PlayStation 5, Xbox One > Xbox Series) viszont ingyenesen lehet váltani az új verzióra. Aki marad a „speciális” kiadáson, így is kapni fog új Creation Club tartalmakat: Saints and Seducers (új küldetések), Survival Mode, illetve Fishing (azaz lehet halászni is).

Természetesen a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition a Creation Club mellett (ezzel küldetéseket, dungeonöket, bossokat, fegyvereket, spelleket is kapunk) a három kiegészítőt is magában hordozza, így a Dragonborn, a Dawnguard, illetve a Hearthfire is a markunkat üti, ha esetleg most szereznénk be először a The Elder Scrolls jelenleg legújabb fő felvonását (amit az amúgy már több éve bejelentett TES VI valószínűleg 4-5 év múlva fog csak követni…).

A The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition tehát folytatja a véget nem érő történetet november 11-én, ugyanis Todd Howard játéka ezen a napon érkezik (ismét) PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, továbbá újításként PlayStation 5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu