Újabb újrakiadást kap a The Elder Scrolls V: Skyrim!

A Bethesda következő pénzszerző húzását The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition néven keressük majd.

 

A Bethesda Game Studios közel tíz éve adta ki a The Elder Scrolls V: Skyrimet (amiben ugye egy méhecske is padlóra vághatta a nyitójelenet lovaskocsiját…) PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, és azóta egyfajta mém lett, hogy mire fogják Todd Howardék kiadni a játékot. A listára most felkörmölhetjük a PlayStation 5-öt és az Xbox Serieset is, de a játék tizedik évfordulóját ünneplő Anniversary Edition azért PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is meg fog jelenni.

Mit tartalmaz ez a kiadás? Ha PC-n megvan a Skyrimból a Special Edition, akkor már nem sok értelme van újra megvenni ezt a változatot, ugyanis több mint ötszáz Creation Club elemet is magával hoz. Lehet frissíteni is, de nem ingyen: a kiadó még nem közölte, hogy mennyit is kérnek majd a Special > Anniversary frissítésért. Konzolon (PlayStation 4 > PlayStation 5, Xbox One > Xbox Series) viszont ingyenesen lehet váltani az új verzióra. Aki marad a „speciális” kiadáson, így is kapni fog új Creation Club tartalmakat: Saints and Seducers (új küldetések), Survival Mode, illetve Fishing (azaz lehet halászni is).

Természetesen a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition a Creation Club mellett (ezzel küldetéseket, dungeonöket, bossokat, fegyvereket, spelleket is kapunk) a három kiegészítőt is magában hordozza, így a Dragonborn, a Dawnguard, illetve a Hearthfire is a markunkat üti, ha esetleg most szereznénk be először a The Elder Scrolls jelenleg legújabb fő felvonását (amit az amúgy már több éve bejelentett TES VI valószínűleg 4-5 év múlva fog csak követni…).

A The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition tehát folytatja a véget nem érő történetet november 11-én, ugyanis Todd Howard játéka ezen a napon érkezik (ismét) PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, továbbá újításként PlayStation 5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu