Menu

Call of Duty: Vanguard: napokon belül indul a PlayStation-alfateszt [VIDEO]

A Sledgehammer Games és az Activision Blizzard az évek óta tartó trendet folytatja: először a PlayStationösök számára nyílik meg a kapu az új Call of Duty előtt.

 

A Call of Duty: Vanguard (aminek a címében a pletykákkal szemben nincs ott a WWII, de mégis a második világháborúban játszódik, így nem nagyon tévedtünk eleddig…) a franchise blogja szerint a multiplayer tesztelése idén sem marad el, és az új játékmód, a Champion Hill kapja a főszerepet a négy pályájával. Elpusztítható falak, ajtók és akadályok lesznek rajtuk, így máshonnan is lehetőségünk adódhat egy jó feljövésre, vagy akár meg is lephetjük azt a bizonyos campert, aki az imént tette velünk ugyanezt.

A fegyvereket módosíthatjuk (akár tíz eszközzel is!), és a négy főszereplőt (Lucas Riggs, Polina Petrova, Wade Jackson, Arthur Kingsley) is irányításunk alá vonhatjuk. A Champion Hill amúgy egy bajnokság stílusát követő, több pályából és a játékosoknak több életet adó játékmód, ahol a taktikázás és a stratégia sokkal tágabb lesz, mint eddig. Egyedül, két fős (2v2), vagy három személyből álló (3v3) csapatokban harcolhatunk az alfában egy körforgásos deathmatch bajnokságos rendszerben azzal a céllal, hogy a másik brigád életszámát mihamarabb vigyük le nullára.

Mindenki ugyanazzal a loadouttal kezdhet, de ha megöljük az ellenfeleket, vagy felvesszük a pályán levő dropokat, több pénzt szerezhetünk, és így tuningolhatjuk a kezdőfegyvereinket, de vehetünk perkeket, felszerelést, illetve Killstreakeket. Ezt persze csak a meccsek közötti körökben tehetjük meg. (Csak nem a Counter-Strike-ot utánozza a Sledgehammer…?)

A Champion Hill egy nagy pályán játszódik, de öt szekcióra bontva. Van a köztes „szupermarket” (itt vásároljuk meg a kellékeinket), és a négy harci aréna a felszállópálya, a vasútállomás, a piac, illetve az udvar lesz. Ha nekünk befellegzik, a vásárlótérből nézőként figyelemmel követhetjük a meccseket.

A Call of Duty: Vanguard alfáját európai régióból itt tölthetjük le PlayStation 5-re, illetve itt találjuk a PlayStation 4-es kiadást. A preload már tart, a tesztelés pedig augusztus 27-én, magyar idő szerint este hét órakor kezdődik, és két nap múlva, 29-én ugyanakkor ér véget. Ha fel van telepítve a Call of Duty franchise-ból a 2019-es Modern Warfare, vagy a tavalyi Warzone vagy a Black Ops Cold War, a főmenüből elérhetjük a Vanguardot az Alphára bökve a főmenü bal szélén. A résztvevők egy calling cardot és emblémát kapnak a november 5-én PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő játékban. Az alfateszthez nem kell PlayStation Plus-előfizetés!

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu