Menu

Crysis Remastered Trilogy: a két konzolgenerációnyi különbség [VIDEO]

A Crytek és a Saber Interactive bemutatta, hogy a PlayStation 3 és a PlayStation 5 között mekkora fejlődés történt a Crysis Remastered Trilogy esetében. (És ez még lehetett volna nagyobb is.)

 

Az összehasonlításra szánt platformok közül a PlayStation 5 nem éppen a legszerencsésebb választás. Legutóbb ugyanis azt írtuk a Sony új konzoljáról, hogy ezen a Crysis Remastered Trilogy nem fog natív 4K felbontáson futni (ugyanis nem lesz konkrét next-gen verzió a játékokból), így az Xbox Series X-nél is kisebb felbontáson, natív 1440p-ben fog futni a Crytek három FPS-e a tavaly novemberben megjelent konzolon, de a frame rate 60 FPS lesz. (A Nintendo Switch-en pedig 30 FPS, illetve kisebb felbontás.) Szerencsénkre idő közben befutott az Xbox 360 vs. Xbox Series X összehasonlítás is.

A Crysis első részében egy kimenekítő küldetésből egy földönkívüli invázió kerekedik ki több észak-koreai szigeten, így Nomad dolga a vártnál jóval nehezebb lett (de a nanoruha nem véletlenül volt rajta… igaz, a játék itt-ott leült, főleg a gravitációmentes régióban). A folytatás kicsit módosított: Észak-Korea helyett New York lett a helyszín, a klímakatasztrófát pedig a visszatérő földönkívüliek megfejelték, így pedig a kettes számú nanoruhával felvértezve kell (megint) odacsapni az idegeneknek. A harmadik Crysisban pedig New York egy városi esőerdővé alakult, Prophetnek pedig hét körzeten kell átküzdenie magát (és az emberek is fegyvert ragadnak ellene). Ebben a részben már nagyobb szerepe volt az íj-nyíl párosnak.

A Crysis Remastered Trilogy bejelentésekor Steffen Halbig, a projektvezető azt mondta, hogy izgatottan hozzák a Crysis majdnem teljes gyűjteményét (hiszen a budapesti Crytek-stúdióban készül Warhead kimarad) az új generációs hardverre remasterelve (ami azért nem teljesen igaz, ez azóta kiderült…). Mindegyik játék szebben néz ki és jól játszható napjaink platformjain, és így a veterán és új játékosoknak is egyaránt ajánlja a három történetet.

A Crysis Remastered Trilogy valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Egyesével is megvásárolhatóak lesznek a játékok, nem kell kötelezően a teljes pakkot megvenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu