Broken Roads: klasszikus Fallout-klón Ausztráliában [VIDEO]

A Team17 érdekes Broken Roads játékot adhat ki azoknak, akiknek bejött az első két Fallout (esetleg a Fallout Tactics).

 

A Drop Bear Bytes nem a modern játékmenetben hisz, ugyanis egy izometrikus nézetű, narratívavezérelt, körökre osztott posztapokaliptikus RPG-n, a Broken Roadson dolgozik. Ha ez a meghatározás az eredeti Falloutokat juttatta az eszünkbe, nem véletlen: a játék nagyon komolyan hasonlít rá, igaz, az Egyesült Államok helyett Nyugat-Ausztrália lesz a helyszín…

A Team17 közleménye szerint a Broken Roads egy eredeti RPG lesz, aminek helyszíne egy meg nem bocsátó módon könyörtelen Nyugat-Ausztrália volna. Keverni fogja a játék a való világban látható helyszíneket a posztapokaliptikus elgondolással, így lehetnek ismerős helyek, csak azok nem úgy fognak kinézni, ahogy mi emlékszünk rájuk. Ausztrália túlélői nincsenek sokan, de ők megtanulták, hogy „odalenn” tényleg nincs kegyelem.

Egy mély, értelemmel teli morális rendszer szolgál a Broken Roads átgondolt, felnőtt történeteinek középpontjaként. A morális iránytű befolyással van a küldetések, a párbeszédek, és a karakterek fejlődése felett, és négy eltérő filozófiai útvonal köré lett szabva a rendszer. A humanista, a haszonelvű, a machiavelli-féle, illetve a nihilista látásmód mind egyedi tulajdonságokkal bír.

A játék elején több kérdést is fel fog tenni nekünk a Broken Roads. Ezek morális problémák lesznek, és a mi válaszaink révén helyez el minket kiindulópontként a morális iránytűn. A játék során meghozott döntéseink pedig a filozófiai gondolkodásmódunkat módosíthatja, és így az NPC-k reakciói is változni fognak, ha esetleg összefutunk velük a kies tájakon. A játékot a Drop Bear Bytes klasszikus egyjátékos RPG-kre építkezve valósítja meg, keverve a hagyományos játékmenetet az eredeti mechanikákkal és élményekkel. A látványvilág kézzel rajzolt lesz, a soundtrack pedig mindennapi tárgyak segítségével hangzik majd fel. Ezzel szeretnék élénknek és élőnek megmutatni a játékot.

A Broken Roads meg nem határozott konzolokra és PC-re készül, megjelenése pedig 2022-re tehető. Fallout-klón? Igen. Egyedi elképzeléssel bír? Erre is mondhatjuk, hogy igen

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu