A Bravely Default II már nem Nintendo exkluzív, hamarosan PC-re is megjelenik! [VIDEO]

A Square Enix Ltd. ma bejelentette, hogy a Bravely Default II 2021. szeptember 2-án debütál PC-n a Steamen keresztül.

 

A rajongók 10%-ot spórolhatnak a játékon, ha 2021. szeptember 13-ig megvásárolják a STEAM-en keresztül. A korábban a Nintendo Switch rendszeren elérhető Bravely Default II négy valószínűtlen hős, Seth, Gloria, Elvis és Adelle kalandjait követi, akik Excillant földjén keresztül négy elemi kristály keresésére indulnak.

Ugyanebben az évben érkezett meg Nintendo Switchre a Bravely Default II, a Team Asano új játéka, amely bár nem okozott akkora meglepetést, mint az első rész, mégis egy kiváló RPG-ként, a klasszikus Final Fantasy örököseként, zseniális művészi és zenei résszel, de valamivel kevésbé lebilincselő történettel tűnt ki. Mindent összevetve a játék hozta a kötelezőt, és képes volt meghódítani a legveteránabb japán RPG-játékosokat is.

Eddig a játék kizárólag Nintendo Switch-re volt elérhető, de ma a Square Enix meglepett minket azzal, hogy bejelentette, a cím PC-re is megérkezik, méghozzá azonnal, egy hét múlva. A játék már előrendelhető a Steamen, a megjelenési dátumot pedig szeptember 2-ára erősítették meg, ráadásul exkluzív, 10%-os kedvezménnyel azoknak, akik 2021. szeptember 13. előtt vásárolják meg. Angol és japán nyelvű hanggal lesz elérhető.

Az Asano csapat más nagyszerű JRPG-kért is felelős, mint az Octopath Traveler. A Bravely Default II-ben a játék a szilárd harcrendszer miatt tündököl, amely nagyon jól tudja használni mindazt, amit a régi iskola nagy képviselőitől tanult, a taktika fontosságával, ami nagy mélységet ad neki.

A Bravely Default II egy gyönyörű játék, amely folytatja az előző részekben látottakat, és egyszerűen kifogástalan hangzásvilággal rendelkezik. A Bravely Default II-t fejlesztési nehézségek és a Nintendo Switch-en való megjelenés késése jellemezte a globális egészségügyi válság miatt. A Square Enix a játékosoktól kapott véleményeket köszönheti, hiszen a demó után jelentős súlyuk volt a fejlesztésben.

Forrás: Forrás: WCCFTECH

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu