Menu

[GSC 2021] Három játék is halasztást kapott, kettő átesett 2022-re!

Köztük van az a játék is, amiről korábban pletyka szintjén már hallottuk, hogy nem fog idén megjelenni.

 

A Sony Interactive Entertainment és a Guerrilla Games a PlayStation Blogon megerősítette, amit gyanítottunk: az eddig az idei év végi, karácsonyi rohamra időzített Horizon Forbidden West nem fog megjelenni 2021-ben, hanem csak február 18-án fogja a PlayStation 5 és a PlayStation 4 megkapni.

Mathijs de Jonge, a játék rendezője szerint nem volt ez könnyű döntés, és meg szeretné a rajongók megrendíthetetlen támogatását köszönni. Tudja, hogy sokan várnak arra, hogy Aloy története folytatódjon egy új, veszélyesebb világban, de a szenvedélyük, rajongói rajzaik, cosplayük, képmentéseik és videóik sokat jelentenek a Guerrilla Gamesnek, ami eközben a Horizon Zero Dawnhoz kiadott egy teljesítménynövelő patchet: a játék PlayStation 5-ön így képes a 60 FPS frame rate-re.

A Red Barrels Games is eddig 2021-ben tervezte kiadni a The Outlast Trialst, de ők is csatlakoztak az egyre bővülő 2022-re áttolt játékok listájához. A játék a Steamen és az Epic Games Store-on is kapható lesz. A hidegháború tetőpontján játszódik a játék, és a gyanús Murkoff cég tesztalanyait irányíthatjuk egy eldugott gyárban, ahol sok fizikai és mentális kihívás vár ránk. Ikonikus karakterek fognak kínozni minket (és nem véletlen a többes szám: csapatosan is játszhatjuk). Készült egy új videó is.

Végezetül egy kisebb halasztás: a Chernobylite PlayStation 4/Xbox One konzolos verziói eddig szeptember 7-ére voltak belőve, de az All In! Games és a The Farm 51 három héttel későbbre, 28-ára tette a sci-fi túlélő horror RPG megjelenését a 2013-ban elrajtolt konzolokra. A PlayStation 4-es verzióból lemezes kiadás is lesz (35 euróért, kb. 13 ezer forintért; a digitális változat pedig 30 eurót/kb. 11 ezer forintot kóstál). Ebben a zóna térképét, digitális képeslapokat, illetve a digitális művészeti könyvet is megtaláljuk.

Piotr Zygadlo, az All In! Games vezérigazgatója a sajtóközleményben azzal magyarázza a bizonyítványt, hogy magasra emelték a lécet a cégben, és a konzolos verziókkal kapcsolatban váratlan hibák merültek fel, és ahelyett, hogy hibásan adnák ki a csernobili kalandozást a konzolokon (ebből egy másik bizonyos lengyel cég tanulhatott volna…), inkább egy picit halasztanak a jó minőség érdekében, majd megköszönte mindenki türelmét. Wojciech Pazdur, a The Farm 51 fejlesztési igazgatója pedig szerelemgyereknek tekinti a Chernobylite-ot, és az eddigi fogadtatásnak nem is kicsit örül. Teljesen megbízik a kiadóban, hogy konzolra is elhozhassa a játékot, és bár szerencsétlennek tekinti a halasztást, szerinte szükségesnek tekinti, hogy az elvárásoknak megfelelő legyen a PlayStation 4/Xbox One port.

Így 2022 egyre erősebb évnek ígérkezik…

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu