[GSC 2021] A Lost Judgment egy bővített sztori trailert kapott a Gamescom 2021-en [VIDEO]

A SEGA úgy döntött, hogy a Gamescom 2021 során egy vadonatúj trailert ad ki a Lost Judgmenthez, mivel egy bővebb betekintést kapunk a teljes játékmenetbe.

 

Ez a bizonyos Lost Judgment trailer egy kicsit mélyebben foglalkozik Yagami magándetektív legújabb ügyével, jobban belemerülve abba, hogyan keverte bele barátait, valamint néhány ismerős ellenséget is. Annak ellenére, hogy Eharának alibije van, még mindig gyanúsított a diák-tanár Mikoshiba meggyilkolásában. Eközben egy csapat álarcos gazember úgy tűnik, hogy személyesen Yagami és szövetségesei ellen irányul, mert túl közel kerültek ahhoz, hogy kiderítsék, mi is folyhat valójában. Rajtad múlik, hogy kitaláld, hogyan függ össze a két eset. De lehetséges, hogy egynél több gyanúsított vagy csoport is érintett a Mikoshiba-ügyben? Élvezd a trailert, hiszen a játék hivatalosan szeptember 24-én jelenik meg.

2021 decemberében, a tokiói kerületi bíróságon. Akihiro Eharát azzal vádolják, hogy egy nőt fogdosott egy zsúfolt vonaton. Egy járókelő által készített videofelvétel, amelyen a férfi menekülési kísérlete, majd elfogása látható, bejárja a híreket, és a közfelháborodás a maximális büntetést követeli.

„Három nappal ezelőtt egy holttestet találtak egy elhagyatott épületben Yokohamában. Azonosították már?” – hirdeti, miközben a tárgyalóteremben zűrzavar támad.

Védőügyvédjének, Saori Shirosakinak nincs kétsége afelől, hogy a helyzet döntő részleteit figyelmen kívül hagyták, mivel Eharát nem is állították bíróság elé a gyilkosság miatt. Felkeresi Takayuki Yagami nyomozót, hogy vizsgálja ki ezt tovább. Hogyan követhetett el Ehara egyszerre két bűncselekményt? A szexuális zaklatás csak álca volt? Ehara kijátszotta az egész igazságszolgáltatási rendszert? Ahogy az áldozatok felszínre kerülnek, és Yagami egyre mélyebbre ás az igazságban, szembesül egy kérdéssel: Védje a törvényt, vagy szolgáltasson igazságot? Egyetlen botlásból szörnyeteggé válhat az ember…

A Lost Judgement szeptember 24-étől Xbox One/X-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re kapható.

Forrás: Bleeding Cool

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu