Insurgency: Sandstorm – itt az új trailer és a megjelenési dátum! [VIDEO]

Az Insurgency: Sandstorm konzolos verziója végre megjelenési dátumot kapott.

 

Régen hallottunk már híreket az Insurgency: Sandstorm régóta fejlesztés alatt álló konzolos verzióiról. Ez ma megváltozik, ugyanis végre van megjelenési dátum.

A New World Interactive ma bejelentette, hogy az Insurgency: Sandstorm szeptember 29-én érkezik PS4-re, és Xbox One-ra. A játék PS5-ön, és Xbox Series X/S-en előre kompatibilis lesz, akár 4K felbontás és 60fps támogatással, de egy next-gen javító patch még többet javít majd rajta – valamikor jövőre.

A modern taktikai lövöldözős játék már előrendelhető három különböző kiadásban: standard (40 dollár), deluxe (70 dollár) és arany (80 dollár). A deluxe kiadás a Year 1 Pass-t, a gold kiadás pedig ezt és a Year 2 Pass-t is tartalmazza. Ezek a passzok mindegyike 16 megszerezhető kozmetikai szettet tartalmaz.

Minden előrendelő megkapja a Warlord Gear Set-et és a Peacemaker Gear Set-et.

Insurgency: Sandstorm eredetileg 2018-ban jelent volna meg a PC mellett konzolokra is, de végül 2019-re, majd ismét 2020 tavaszára, később pedig 2021-re tolódott. A legutóbbi csúszás augusztusról szeptemberre tette át.

A Sandstorm tartalmaz az AI elleni kooperatív módokat, valamint egy sor kompetitív többjátékos módot is.

A PC-s verzió a megjelenéskor jó fogadtatásban részesült, néhány probléma ellenére. Azóta jelentősen javult, új tartalmak és rengeteg javítás jelent meg a rendszeres patchekben.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu