[GSC 2021] Bejelentették a Lara Croft alkotójának új játékát, a Dream Cycle-t! [VIDEO]

A Dream Cycle egy akció-kalandjáték lopakodással, varázslatokkal és harccal, egy veszélyekkel teli alternatív dimenzión keresztül kínál nekünk „egy kaput az ismeretlenbe”.

 

A Cathuria Games és a Raw Fury egyesíti erőit a Dream Cycle, a Lara Croft alkotójának, Toby Gardnak új akció-kalandjátékában. A stúdió által úgy jellemzett Dream Cycle-ben, mint „egy folyamatosan bővülő portál az ismeretlenbe”, egy titkos művészetek tanítványát alakítjuk, aki a Dreamlandsben, egy alternatív dimenzióban reked, amelyet romlott lények és rengeteg veszély lakik.

A Gamescom 2021 nyitógáláján bejelentett Dream Cycle egy lopakodós mechanikával, varázslatokkal, csapdákkal és fegyveres harcokkal operáló first-person shooterként mutatkozik be. Ez egy „növekvő platform”, amely új dimenziókkal és ökoszisztémákkal fog bővülni a fejlesztések, további képességek és fegyverek, valamint a történelem további fejezetei révén az idő múlásával.

Emellett a készítői azt ígérik, hogy hatalmas szabadságot biztosítanak a játékosnak az egyes kihívások során, különböző módokon utazva a pályákon, legyen szó mászásról, teleportálásról vagy akár repülésről. Mindezt az eredeti Tomb Raider zeneszerzőjének, Nathan McCree-nek magával ragadó hangsávjával kísérve.

A Dream Cycle szeptember 7-én lesz elérhető a Steamen, korai hozzáférésű játékként, míg a végleges megjelenésnek még nincs megjelenési dátuma. Ha lemaradtál a tegnap esti bejelentésekről.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu