Egyre több PlayStation 5 kapható, de vajon Horizon Forbidden West lesz az idén hozzá?!

Bár már egyre több PlayStation 5 kapható, a Guerrilla Games csapata most megerősíti a rajongók félelmeit: új kalandjuk, a Horizon: Forbidden West csak 2022-ben jelenik meg.

 

Tegnap hívtak fel a Konzolvilágból, hogy már a PlayStation 5 kapható és én is megvehetném a saját, megrendelt PS5 példányomat. A PlayStation-rajongók legrosszabb félelmei váltak valóra a Gamescom 2021 során. A Guerrilla Games csapata megerősítette, hogy a várva várt Horizon: Forbidden West megjelenése 2022-re csúszik, mivel a holland csapat az egész világot sújtó egészségügyi válság miatt problémás helyzetbe került.

Néhány hete gyakorlatilag biztosra vehető volt, hogy a Horizon folytatása 2022-re csúszik, ma pedig már hivatalos. Aloy új, nyitott világú akció-kalandja 2022. február 18-án jelenik meg PlayStation 5-re és PS4-re. A foglalások viszont 2021. szeptember 2-tól lesznek elérhetőek.

„Bár a döntés, hogy a játék megjelenését 2022-re halasztjuk, nem volt könnyű, szeretnénk egy pillanatra megköszönni minden rajongónknak a feltétel nélküli támogatást; tisztában vagyunk vele, mennyire várjátok már, hogy találkozzatok Aloyjal és barátaival, hogy újra átvegyétek a történetét, és hogy egy új, lehetőleg még veszélyesebb világot fedezzetek fel” – tájékoztat a Guerrilla Games csapata a PlayStation blogon keresztül.

A késés „kompenzálására” a Killzone szerzői megerősítették, hogy a Horizon Zero Dawn nemrég kiadott egy javítást, amely javítja a teljesítményét PlayStation 5 . Ez az ingyenes frissítés lehetővé teszi, hogy a játékot 60FPS-en élvezhesd.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu