Zsákold be gyorsan a Saints Row: The Third Remasteredet ingyen – elmondjuk hogyan!

A Saints Row: The Third Remastered tartalmazza a játék eredeti verziójának összes DLC-jét.

 

A Saints Row rajongók számára a buli nem ér véget a saga új címének bejelentésével, ugyanis a Saints Row: The Third Remastered diszkréten eltörölte az árát, és teljesen ingyen jelent meg PC-re az Epic Games Store-on keresztül. Ha még sosem játszottál vele, akkor ez egy remek alkalom, hogy a játékkönyvtáradba kerüljön.

Ez a legsikeresebb Saints Row cím, és a közösség által is a legmagasabbra értékelt. Ebben a felújított változatban visszatérhetünk ahhoz az őrült, nyitott világú akcióhoz, amit a Deep Silver stúdió 2011-ben mutatott be, de jelentősen javított grafikával, ami lehetővé teszi számunkra, hogy értékeljük mindazt, ami a Steelportban történik.

A grafika mellett ez a remaster az eredeti cím összes DLC-jét is tartalmazza. Vagyis a három bónusz küldetésbővítéssel és további 30 darab bónusz tartalommal érkezik.

A cím még tavaly jelent meg. Egy ilyen friss játékot teljesen ingyen látni, nem mindennapi dolog, így jobb, ha kihasználjuk, mielőtt az ajánlat véget ér. A cím szeptember 2-án visszatér a rendes árához . Töltsd le ingyen a Saints Row: The Third Remastered-t és add hozzá a könyvtáradhoz még ma!

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu