Jacob Anderson lesz Louis de Pointe du Lac az AMC Interjú a vámpírral című tévésorozatában

MOZI HÍREK – A Trónok harca sorozatban Szürke Féreg szerepéről ismert Jacob Anderson legközelebb az AMC sorozatában, az Interjú a vámpírral című sorozatban fogja alakítani a címszereplő vámpírt, Louis-t.

 

Az AMC Interjú a vámpírral című sorozata megtalálta Louis de Pointe du Lac-ot. A Variety szerint Jacob Anderson színész – akit leginkább az HBO nagysikerű fantasy-sorozatában, a Game of Thronesban játszott Grey Worm szerepéről ismerhetünk – most kapta meg Louis szerepét az Interview with the Vampire (Interjú a vámpírral) című sorozatban. Ő a második szereplő, akit hivatalosan bejelentettek, miután a közelmúltban Sam Reid beszállt a projektbe, mint Lestat vámpírtárs.

A korábban Brad Pitt által az 1994-es filmadaptációban alakított Louis főszereplő lesz Reid Lestat-ja mellett. Ő a címszereplő vámpír, akivel egy riporter beszélget az élettörténetéről, elmesélve, hogyan változott vámpírrá és hogyan mentorálta őt Lestat de Lioncourt. Bár az AMC-sorozat cselekményéről még nem sokat árultak el, várhatóan hasonló történetet követ majd az ikonikus vámpír karakterekkel.

Jacob Andersont a Trónok harca nézői felismerhetik Szürke Féreg szerepéből, aki egykori rabszolgaként Emilia Clarke által alakított Daenerys Targaryan jobbkezeként szolgál. Ő volt azon kevés főszereplők egyike, aki élve jutott el a sorozat végéig, utoljára a sorozat utolsó epizódjában láthattuk. Andersont a Doctor Who következő évadának új szereplőjeként is bejelentették, korábbi tévés szereplései közé tartozik a Broadchurch és az Epizódok. Anderson tavaly Raleigh Ritchie álnéven énekesként adott ki egy albumot.

Tavaly az AMC megszerezte Anne Rice IThe Vampire Chronicles könyvsorozatának jogait. Ez magában foglalja az Interview with the Vampire (Interjú a vámpírral) című sorozatot is, amely az első olyan sorozat lett, amely a könyvek alapján készült és fejlesztés alatt áll. A kábelszolgáltató már megrendelt nyolc epizódot az élőszereplős adaptációból, és a tervek szerint 2022-ben debütál a sorozat az AMC-n és az AMC Plus-on. Nemrég az AMC egy írói szobát is nyitott, hogy segítsen a The Lives of the Mayfair Witches című sorozaton alapuló spinoff fejlesztésében.

Rolin Jones az Interjú a vámpírral írója és showrunnere lesz az AMC stúdióval kötött átfogó szerződése értelmében. Jones emellett Mark Johnson, Anne Rice és Christopher Rice mellett executive producerként is tevékenykedik. Alan Taylor az első két epizód rendezőjeként és executive producerként is részt vesz a munkában.

1973-ban egy gyászoló anya és egy rendkívüli író elkezdte azt, ami a valaha írt legjobb vámpírregény lett, minden tiszteletem Stoker úré” – mondta Jones egy nyilatkozatban, amikor a sorozat zöld utat kapott. „Közel ötven évvel később már tudjuk, mit várnak tőlünk. Tudjuk, hogy ez a könyv és az azt követő könyvek milyen sokat jelentenek a hatalmas rajongótáboruknak. A vállunk felett érezzük, ahogy a Vad kertet gondozzuk. Louis és Lestat előbújik a rejtekéből, és alig várjuk, hogy újraegyesítsük őket veletek.”

Dan McDermott, az AMC Networks és az AMC Studios eredeti műsorokért felelős elnöke hozzátette: „Ezt a napot már nagyon vártuk, mióta alig több mint egy évvel ezelőtt megvásároltuk ezt a legendás Anne Rice-gyűjteményt„.

Az AMC egyelőre nem tűzte ki az Interjú a vámpírral premierdátumát. Mivel a két főszereplő már leszerződött, a közeljövőben valószínűleg további szereplőket és további frissítéseket jelentenek be.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu