Justin Timberlake csatlakozik Benicio Del Toróhoz a Netflix Reptile című filmjében

MOZI HÍREK – Miután a Netflix megvásárolta a Reptile jogait, az Oscar-jelölt Justin Timberlake, csatlakozik az Oscar-díjas Benecio Del Toro mellé a készülő filmben.

 

A Netflix most szerezte meg a hamarosan bemutatásra kerülő Reptile című krimi jogait, amelyben egy kemény nyomozó (Del Toro) egy ingatlanügynök brutális meggyilkolása mögött álló igazságot próbál kideríteni egy féligazságokkal és rejtélyekkel teli ügyben. Ennek során elmosódnak a határok a munkája és az élete között, és a nyomozás álcája alatt saját illúzióit is lerombolja. Del Toro szereposztását már korábban bejelentették, Justin Timberlake pedig nemrég lép a képbe, miután a Netflix biztosította a jogokat. A film a termékeny kliprendező, Grant Singer debütáló nagyjátékfilmje lesz, a forgatókönyvet pedig Singer írta Benjamin Brewerrel közösen.

Justin Timberlake nemrégiben szerepelt az Apple TV eredeti Palmer című filmjében, ahol egy szabadult bűnözőt alakított, aki 12 év után visszatér szülővárosába, ahol valószínűtlen kapcsolatot alakít ki egy problémás családból származó, kitaszított gyerekkel, ami a rajongók körében nagyrészt pozitív kritikákat kapott, és értékelték a filmben megjelenő reményt sugárzó üzenetet. Timberlake jól ismert a zeneiparban és a filmiparban is, hiszen szerepet játszott a rajongók által kedvelt The Social Network című filmben, amely a Facebook alapítójáról, Mark Zuckerburgról szól, és Marknak a globális jelenség megteremtése előtti és alatti éveit mutatja be.

Benicio Del Toro a The Usual Suspects (A közönséges bűnözők) című ikonikus filmből ismert, amelyet a mai napig csodálnak egyedi története és észbontó befejezése miatt. Del Toro 2001-ben és 2004-ben kétszer is elnyerte a hőn áhított Oscar-díjakat mellékszereplőként a Traffic és a No Country For Old Men című filmekért. A Marvel Cinematic Universe-ben a The Collector szerepéért is elismert, a Bosszúállók eseményei után a jövője ebben a szerepben ismeretlen: Végtelen háború után.A Reptile-ra koncentrálva azonban Molly Smith, Trent Luckinbill és Thad Luckinbill a Black Label Media producerei, a Black Label társproducere pedig Seth Spector. Del Toro és Rachel Smith a film exec producerei.

Bár egyelőre nincs gyártási ütemterv, csak találgatni lehet, hogy a film mikor jelenik meg a népszerű streaming oldalon, a Netflixen, de Del Toro és Timberlake rajongói izgatottan várnak minden friss információt a filmről, különösen azután, hogy Timberlake felhívta magára a figyelmet, miután leszerződött a néhai Chuck Barris alakítására egy „nem engedélyezett életrajznak” nevezett, Confessions Of A Dangerous Mind című televíziós adaptációban. Ez az 1984-ben megjelent könyv adaptációjaként jön létre, amely azt állítja, hogy miközben Barris olyan tévéműsorokat vezetett, mint a The Gong Show és a hatvanas és hetvenes években CIA-s bérgyilkosként is dolgozott.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu