A Clickbait-sztár Camaron Engels Miles Morales-t akarja játszani egy Pókember-filmben

MOZI HÍREK – Miles Morales az álomszerep a Clickbait sztárja, Camaron Engels számára, aki megpróbálja „manifesztálni”, hogy eljátssza a karaktert egy élőszereplős Pókember-filmben.

 

Ha Miles Morales hamarosan megkapja saját élőszereplős Pókember-filmjét, Camaron Engels reméli, hogy megkapja a felkérést a szerep eljátszására. A leginkább a Clickbait című új Netflix-sorozatban játszott szerepéről ismert Engels a Pókember Miles Morales-féle megtestesülését tartja az egyik olyan szerepnek, amelyről a legjobban álmodik. A színész ezt akkor mondta el, amikor egy rajongója őt javasolta a szerepre a Twitteren, és elárulta, hogy aktívan próbálja ezt a szerepet valóra váltani.

„Megnéztem a #clickbaitnetflixet, igazán magával ragadó sorozat” – állt a tweetben. „Nagyon jól éreztem magam a nézése közben. A legnagyobb tanulságom azonban az, hogy Camaron Engels remek Miles Morales lenne”.

A tweetre reagálva Camaron Engels azt írta: „Köszi, ember. Valójában az egyik álomszerepem. Manifesztálom!”

Engels a Clickbait című új sorozat mind a nyolc epizódjában feltűnik Ethan Brewer szerepében, aki Sophie (Betty Gabriel) és Nick (Adrien Grenier) legidősebb fia. A sorozat már napokkal a megjelenése után magasan a Netflix legnézettebb címei között szerepel. Engels korábban Spencerként szerepelt a Netflix Malibu Rescue című filmjeiben és sorozatának spinoffjában is. Filmes munkái közé tartozik a Relish, az I Wrote This for You és az American Pie Presents: Girls’ Rules.

Miles Morales a Pókember egy alternatív változata, amelyet Brian Michael Bendis író és Sara Pichelli művész 2011-ben alkotott meg, aki Peter Parkeréhez hasonló szuperképességeket fejleszt ki, miután megharapta egy radioaktív pók. Bár Peter ekkorra már régóta a Pókember-személyiség szinonimájává vált, a Marvel-rajongók nagyon jól fogadták Miles-t, és néhányan azt követelték, hogy a pókhálós póknak ez a változata kapjon saját élőszereplős filmet.

Természetesen Miles számára nem idegen a nagyvászon. A mozikban is nagyot szólt, amikor 2018-ban bemutatták a Pókember: Into the Spider-Verse című animációs filmet, amely hatalmas sikert aratott mind a kritikusok, mind a kasszák körében. Shameik Moore adja Miles hangját egy olyan történetben, amelyben Pókica különböző más változataival szövetkezik. A legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat elnyert film folytatása jelenleg is készül.

Jelenleg nincsenek aktív tervek arra vonatkozóan, hogy egy élőszereplős Miles Morales bekerüljön a Marvel Moziverzumba, de a karakter létezését ebben a világban már valamilyen módon megerősítették. A Pókember: Hazatérés, Tom Holland első szólófilmjének egyik törölt jelenete a szerepben név szerint utalt Milesra, bár valójában nem mutatták be. A jelenetben Aaron Davis (Donald Glover) megemlíti Peternek, hogy van egy Miles Morales nevű unokaöccse. Az MCU-ban az utalásból egyelőre semmi más nem derült ki, de a magokat már elültették, hogy Miles végül megérkezik.

Engels-t a Netflix új sorozatában, a Clickbaitben láthatjátok a Netflixen. Miles Morales animációs változata a Pókember: Into the Spider-Verse című, hamarosan megjelenő animációs folytatásban is visszatér. Az a film jövőre, 2022. október 7-én kerül a mozikba. Előtte Holland visszatér a szerepbe, esetleg korábbi Pókember-színészekkel együtt a 2021. december 17-én bemutatásra kerülő Spider-Man: No Way Home című filmben.

Ti „manifesztálnátok” Cameron Engels-t a szerepben?

Forrás: Cameron Engels

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu