John Cena fontolóra venné a Thing szerepét a Marvel Fantasztikus Négyes rebootjában [VIDEO]

Az Öngyilkos osztag sztárja, John Cena azt mondja, hogy „megfontolná” a Marvel közelgő Fantasztikus Négyes rebootjában Ben Grimm (a „Thing”) szerepét.

 

John Cena szívesen eljátszaná a Thinget a Marvel közelgő Fantastic Four rebootjában. Korábban Michael Chiklis játszotta Ben Grimm, azaz a Dolog szerepét a Fantasztikus Négyes két filmjében, 2005-ben és 2007-ben. Jamie Bell vette át a szerepet a 2015-ös Fantasztikus Négyes rebootban, ami egy egyszemélyes előadás volt, és nem készült folytatás. A Marvel azóta bejelentette, hogy a Fantasztikus Négyes újraindítását tervezi az MCU számára, ami azt jelenti, hogy a Ding szerepe ismét megüresedett.

Korábban már foglalkoztunk John Cena lehetőségével Ben Grimm szerepében, egy vezércikkben írtunk arról, hogy a színész és WWE-legenda tökéletes lenne erre a szerepre. A felvetés azóta eljutott Cenához, és úgy tűnik, hogy Az öngyilkos osztag egyik kitörő sztárja nyitott arra, hogy a Fantasztikus Négyessel csatlakozzon az MCU-hoz. Az Equire új videós kérdés-feleletéből az alábbiakat mondta Cena, amikor megkérdezték tőle, hogy fontolóra venné-e a Dolog eljátszását a Marvel Moziverzumban.

„Szinte bármit megfontolnék. Szerintem az életben jó, ha nyitottnak tartod magad a lehetőségekre és a különböző perspektívákra. Ez egyszerűen egy olyan dolog lenne, amit megfontolnék, mert szeretem nyitva tartani a perspektívámat az új dolgok felé.”

Cena, aki a kasszasikerfilmekben való szereplés mellett még mindig fellép a WWE-ben, jelenleg James Gunn Öngyilkos osztag című filmjében látható a mozikban. A DCEU-ban debütáló Cena a Békecsináló szerepében nyújtott alakításával a film egyik kiemelkedő színészeként nagy elismerést váltott ki. A jövő év elején az HBO Max számára készített saját, nyolc epizódos Peacemaker című filmjében is főszerepet játszik majd, így Cena még sok mindent láthatunk tőle a DCEU-ban.

Eközben Cena még nem debütált az MCU-ban. Ez elkerülhetetlennek tűnik most, hogy folyamatosan blockbuster filmekben játszik, de nehéz megmondani, hogy ez mikor történhet meg. Bármennyi projekt van készülőben, mind a mozikban, mind a Disney+-on, amelyek mindenféle lehetőséget biztosítanak arra, hogy Cena bekerüljön a mezőnybe. Mivel azonban sok rajongónak már most is tetszik, hogy Cena Ben Grimm szerepében tűnik fel, talán a legjobb lenne, ha a Fantasztikus Négyesbe szerződtetnénk.

A Fantasztikus négyesnek még nincs megjelenési dátuma, de azt tudjuk, hogy egy perc múlva a szuperhős négyes visszatér a mozivászonra. A film az MCU negyedik fázisának utolsó filmjeként szolgál majd, a Hangyaember és a Darázs megjelenése után érkezik: Quantumania és A galaxis őrzői Vol. 3 után 2023-ban. Ez azt jelenti, hogy a Fantasztikus Négyest legkorábban még abban az évben láthatjuk, ha nem 2024-ben. Mindenesetre még eltarthat egy darabig, mire a film szereposztása elkészül, függetlenül attól, hogy Cena részt vesz-e benne vagy sem.

Egyelőre a rajongók Cena-t Peacemaker szerepében láthatják James Gunn The Suicide Squad című filmjében, amely a mozikban és az HBO Maxon is elérhető. John Cena visszatér még, amikor a Peacemaker 2022 januárjában bemutatkozik az HBO Maxon. Cena aktív pankrátorként is látható a Peacockon elérhető WWE-műsorokban.

Forrás: Esquire

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu