Robert Rodriguez azt ígéri, hogy „el fogsz ájulni tőle, akkora királyság lesz!” a Boba Fett könyve

MOZI HÍREK – Robert Rodriguez szerint a hamarosan megjelenő Star Wars-sorozat, A Boba Fett könyve több mint méltó a rajongók által a decemberi megjelenés előtt felvert hype-hoz.

 

Robert Rodriguez azt szeretné, ha a Star Wars-rajongók tudnák, hogy a The Book of Boba Fett megérdemli a hype-ot, sőt, még annál is többet. Miután a The Mandalorian 2. évadában visszahozta Boba Fettet (Temuera Morrison) a Star Wars fő kánonjába, Rodriguez a The Book of Boba Fett több epizódját is rendezi. A sorozat decemberben debütál a Disney+-on. A hírhedt fejvadász és segítője, Fennec Shand (Ming-Na Wen), aki a páncélja visszaszerzése érdekében mutatkozott be (amit a Sarlacc-veremben töltött idő után veszített el), rövid ideig Mandóval (Pedro Pascal) szövetkezett, hogy megmentsék Grogu-t Moff Gideontól (Giancarlo Esposito).

Az évad végén Fett elvált mandalori társától, és visszatért a Tatooine-ra, hogy Jabba the Hutt trónját magáénak vallja. A Boba Fett könyve ott veszi fel a fonalat, és bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi lesz a történet cselekménye, a sorozatban látni fogjuk, ahogyan Anakin és Luke Skywalker szülőbolygóján gyarapítja bűnbirodalmát.

Most, hogy a rajongók már most nagy várakozásokkal tekintenek A Boba Fett könyve elé, Robert Rodriguez rendező szeretné, ha a közönség tudná, hogy a film több mint teljesíteni fog. A Sin City rendezője a Collidernek adott nemrégiben adott interjújában a Star Wars-projektjéről beszélt, és elmondta, hogy bár nem árulhat el részleteket a sorozatról, de annyit hype-olhat, amennyit csak akar. Rodriguez így nyilatkozott:

„Várjatok, amíg meglátjátok, hogy mi jön. El fogsz ájulni tőle, akkora királyság lesz! Ez minden, amit mondhatok. Annyit tudok róla beszélni, amennyit csak akarok, mert tudom, hogy túl fogjuk teljesíteni. Túl fogjuk teljesíteni! Az emberek fel lesznek dobva, amikor meglátják.”

Bár Boba Fett visszatérését már a Mandalorian 2. évada előtt is jelezték, Robert Rodriguez a felelős azért, hogy életre keltsék. A The Mandalorian 2. évad „A tragédia” című epizódjában a nézők végre láthatták a felnőtt Boba Fettet álarc nélkül, és halálos képességeit több csapatnyi rohamosztagosra szabadította. Az epizód vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb epizódként emelkedik ki az amúgy is nagy sikerű sorozatból, így Rodriguez számára eléggé logikus, hogy a Boba Fett iránti lelkesedését a saját sorozatában is átültesse A Boba Fett könyve című sorozatba.

A közönségnek rengeteg oka van arra, hogy izgatott legyen a The Book of Boba Fett miatt. A karakter a rajongók kedvence maradt azóta, hogy a Star Wars kánonban bemutatkozott a The Star Wars Holiday Special című filmben, és számos alkalommal jelent meg a fő történetben és a bővített médiában is. Ennek ellenére a Jango Fett klónjaként való előzményei, valamint a Jedi visszatérben bekövetkezett szertelen halála továbbra is megosztja a karakter sok rajongóját. A Mandaloriánus azonban nagymértékben korrigálta a karakter néhány ilyen elemét, és ismét azzá a harcossá tette, akinek a rajongók mindig is tartották. A Boba Fett könyve decemberben jelenik meg a Disney+-on.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu