A Fortnite legújabb karaktere a Will Smith-féle Mike Lowrey a Bad Boysból [VIDEO]

A Fornite hozzáadta Will Smith Mike Lowrey karakterét a Bad Boys filmsorozatból a battle royale Item Shopjához.

 

Végre Will Smith is bekerült a Fortnite-ba. Miután a hónap elején számos kiszivárgás és pletyka látott napvilágot arról, hogy a világhírű színész képmása hamarosan a népszerű battle royale shooterbe kerül, az Epic Games ma este hivatalossá tette a lépést, amikor hivatalosan is elérhetővé tette Smith skinjét az Item Shopban.

Ahogy arra számítottunk, ez a Smith-hez kapcsolódó skin valójában nem a valós énjén alapul. Ehelyett Mike Lowrey-t mintázta, vagyis azt a karaktert, akit Smith játszott a Bad Boys filmsorozatban. „Mike Lowrey egy menő vásárló. Akár robbanásveszélyes akcióban, akár nagy sebességű üldözésben vesz részt, mindig tagadhatatlanul simulékony. És most a South Beach-i nyomozó a Fortnite-ba is bekerül” – írta honlapján az Epic Games a karakter játékba való bekerüléséről.

Bár Lowrey tényleges skinje valószínűleg a legfigyelemreméltóbb dolog, amit a Fortnite játékosai mostantól hasznosítani fognak, nem ez az egyetlen tárgy, ami a karakterhez kapcsolódik, ami a játékba érkezett. Ezen kívül Lowrey egy darab Back Blinggel is érkezik, amelyet Detective’s Duffle néven ismerünk. Lényegében ez csak egy elég szabványos táska, amelyhez bilincsek és egy támadó puska van csatolva. Lowrey saját egyedi csákánya is van, amely a Loose Cannon Cutters néven ismert. Ez a tárgy egy pár késhez hasonlít, amelyet Lowrey (és más karakterek) a hagyományos csákány helyett használhatnak.

Mint említettük, Lowrey hozzáadása a Fortnite-hoz ettől a pillanattól kezdve hivatalos, ami azt jelenti, hogy már most meg kell látnod őt megvásárolhatónak az Item Shopban. Akár PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC vagy mobilon játszol, Lowrey-t mostantól kezdve korlátozott ideig meg kell tudnod vásárolni.

Forrás: PCGamesN

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu