A Halo Infinite és a Battle Pass kizárólag kihívásokért ad XP-t

A Halo játékok önmagukban nem adnak tapasztalati pontokat a passzért, csak a kihívások. Már ha ezek a kihívások nem fogynak el…

 

A játék mint szolgáltatás térhódítása azt jelenti, hogy az olyan fogalmak, mint a „Battle Pass” egyre gyakoribbá váltak. Minden egyes tartalmi évad egy sor szintet kínál, amelyeken keresztül haladhatsz, miközben mindenféle jutalmat feloldasz. Egyes játékokban elég, ha meccseket játszol, hogy tapasztalati pontokat szerezz a továbblépéshez. A Halo Infinite-ban nem. Az Xbox és a 343 Industries várva várt lövöldéje nem kínál majd XP-t a játékért. Ehelyett a játékosoknak kihívásokat kell teljesíteniük a Battle Passban való előrehaladáshoz.

Ez hasonló megközelítés az olyan játékokhoz, mint az NBA 2K21 és a MyTeam mód, amely arra ösztönzi a játékosokat, hogy napi és szezonális kihívásokat teljesítsenek, hogy XP-t szerezzenek, ahelyett, hogy egyszerűen csak játszanának. Úgy tűnik azonban, hogy néhány konkrét kihíváshoz bizonyos számú játék lejátszása vagy megnyerése szükséges, hogy mindenki zökkenőmentesen haladhasson előre. Ahogy John Junyszek a Twitteren kifejtette: „A játékok lejátszása és megnyerése kihívások lesznek, amelyek segítik a játékosokat a Battle Passban való előrehaladásban.

 

 

„Bár ez azt jelenti, hogy a kiadásban nem fogunk játékonként XP-t adni, a kihívásokon keresztül mindig előre fogsz tudni lépni” – állítja a fejlesztő. A Halo Infinite bétája után néhány rajongó aggodalmára, hogy  kifogyhatnak a kihívásokból, amelyeken keresztül lehet haladni, Junyszek  így reagált: „A technikai tesztben volt egy hiba, ami miatt az emberek kifogytak a kihívásokból. A kiadásra vonatkozó jelenlegi terveink, bár nem „végtelenek”, azt jelentik, hogy rendkívül nehéz lesz kimeríteni a napi kihívásokat. Nem mondanám, hogy „lehetetlen”, hiszen vannak nagyon elkötelezett játékosok, de meglepődnék” – tette hozzá.

Úgy néz ki tehát, hogy nehezen fogsz kifogyni a napi kihívásokból, ha a Halo Infinite többjátékos módjában szeretnél előrehaladni. Master Chief következő kalandja december 8-án lesz elérhető a kampánnyal és annak többjátékos módjával, de a kooperatív kampány és a Forge mód nélkül.

Forrás: VG24/7

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu