Vadonatúj Konami-játékon dolgozik a Metal Gear Solid-sorozat veteránja

Ikuya Nakamura részt vesz egy olyan Konami-fejlesztésben, amelyről még szinte semmit sem tudunk, mivel azt egyelőre a legnagyobb titokban tartják… Izgalmas ez a titkolózás!

 

A Konami elmúlt néhány éve mozgalmas volt, a politikájuk folyamatosan változott, így sok rajongó célkeresztjébe került, amiért nem hozta ki az olyan sagák új részeit, mint a Silent Hill, a Castlevania vagy a Metal Gear. Most a kémsorozat egyik veteránja ismét a japán kiadó fejlesztésén dolgozik, így némi fény derült arra, hogy mi történik a cég házon belüli stúdióiban.

Ikuya Nakamuráról van szó, aki a Metal Gear Solid-sorozat több részén is dolgozott különböző szerepkörökben. A Twitter-fiókját arra használta, hogy a biojában azt írja, hogy íróként és tervezőként dolgozik egy projekten, bár azt nem árulta el, hogy miről van szó. Azt beszélik, hogy a Konamin belül ő állt a Metal Gear Solid-sorozat újraindításának élére.

 

 

De legyünk türelmesek és óvatosak a spekulációkkal. Más jelek arra utalnak, hogy más licencek rebootjai is készülnek, mint például a Silent Hill. Sőt, nem szabad elfelejteni, hogy a Konami és a Bloober Team, a The Medium című horrorjáték készítői is kiadói szerződést kötöttek egymással egy meg nem nevezett projektről. Ám a Konami körül még mindig nagy a titkolózás.

Mindenesetre arra még várnunk kell, hogy megtudjuk, milyen projekttel áll elő Nakamura, aki legutóbb a Metal Gear Survive-ban, a sorozat különös spin-offjában vett részt munkatársként.

Forrás: Vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu