Az új Venom 2. – Vérontó az új, brutális plakát megerősíti a mozikba kerülés dátumát! De vajon lesz streamingen is?!

MOZI HÍREK – Tom Hardy mint Eddie Brock, Woody Harrelson mint Cletus Kasady és Naomie Harris mint Shriek láthatóak a Venom 2. – Vérontó plakátján.

 

A Woody Harrelson által alakított Vérontó szabadjára engedi csápjait és nevéhez méltó pusztítást végez a közelgő Venom 2. – Vérontó című képregényfilm legújabb poszterén. A hivatalos promó, amely ismét megerősíti az október 15-i mozibemutató dátumát, további képet ad Tom Hardy Eddie Brockjáról, Woody Harrelsonról mint Cletus Kasady, Michelle Williamsről mint Anne Weying és Naomie Harrisről mint Frances Barrison AKA Shriek.

A Sony közelgő szuperhősös… akarom mondani: szupergonoszos filmje a 2018-as Venom folytatása, amely bemutatta a közönségnek Tom Hardy-t Eddie Brock szerepében, aki egy oknyomozó újságíró, aki egy idegen szimbióta gazdatestévé válik, amely révén egy erőszakos alteregó: Venom lesz a társa. A Vérontó egy évvel később veszi fel a fonalat, amikor Eddie Brock megpróbál alkalmazkodni az élethez, mint az idegen szimbióta Venom gazdatestje, amely emberfeletti képességeket ad neki, hogy halálos igazságosztó lehessen.

A Venom 2. – Vérontóban Brock megpróbálja újjáéleszteni karrierjét azzal, hogy interjút készít a sorozatgyilkos Cletus Kasadyvel, aki a Carnage szimbióta gazdatestévé válik, és egy sikertelen kivégzés után megszökik a börtönből. A Sony Pictures által forgalmazott Venom 2.: Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) című filmet Andy Serkis rendezte Kelly Marcel forgatókönyve alapján, és az ő és Tom Hardy közös története alapján, aki ismét eljátssza Eddie Brock és Venom kettős szerepét Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham és Woody Harrelson mellett Cletus Kasady, azaz Carnage szerepében.

A Gyűrűk Ura és A majmok bolygója háborúja sztárja, Andy Serkis ül ezúttal a rendezői székbe, a színész és a filmkészítő pedig reméli, hogy a CGI-karakterek ábrázolásában szerzett tapasztalatait felhasználva meggyőzően kelti életre a rajongók kedvenc gonosztevőjét, Carnage-et a nagyvásznon. „A digitális karaktereknek komolyan kell játszaniuk” – magyarázta Serkis korábban.

„Teljesen hihetőnek kell lenniük”.

A rendező nemrég felvázolta a két címszereplővel kapcsolatos elképzeléseit is, és azt tűzte ki célul, hogy a nézők meg tudják különböztetni őket egymástól azon kívül, hogy egyszerűen csak más színűek. „Olyan fizikai szókincset akartam találni Carnage számára, ami teljesen más, mint Venomé” – mondta a rendező, mielőtt hozzátette volna, hogy „mindent mindig teljes mértékben a valóság és egy igazság támasztott alá”.

Bár a Venom első bemutatójának kritikai fogadtatása rendkívül negatív volt, a közönség jól fogadta, a film pedig sikeres volt a kasszáknál, és a hetedik legtöbb bevételt hozó film lett abban az évben, több mint 856 millió dollárral világszerte. Hardy szerint a Sony rendkívül elégedett a folytatással, a színész pedig máris egy harmadik kiruccanáson gondolkodik Eddie Brock és nyúlós, szimbiózisban élő cimborája számára. „A harmadik filmre is gondolok, mert szerintem azt is egyszerre kell megírni… A harmadik nem kap zöld utat, amíg a második nem lesz sikeres, de a stúdió nagyon-nagyon elégedett volt a második résszel” – mondta Hardy nemrég.

Többszöri késés után a Venom 2. – Vérontó most a tervek szerint 2021. október 15-én kerül az Egyesült Államokban kizárólag a mozikba, miután a jelenlegi globális helyzet miatt az eredeti 2020. októberi dátumot eltolták. A közelmúltban felröppentek olyan pletykák, hogy a Venom 2. – Vérontót ismét 2022 januárjára helyezik át, ezt azonban most visszaverték és cáfolták, a legújabb marketinganyagok, köztük ez a plakát is, az októberi megjelenési dátumot hordozza.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu