Menu

Demóra készül a Lost Judgment

A figyelő szemek elől nincs hová bújni, így a PlayStation Networkön történő Lost Judgment csendes mozgásokról is lehet tájékoztatni a közönséget.

 

A Lost Judgment lehet a Ryu Ga Gotoku Studio utolsó „hagyományos” játéka. A mai nap során már írtunk arról, hogy Nagoshi Toshihiro, a Yakuza-sorozat alkotója más irányba kacsintgat, és nélküle azért biztosan más irányt vesz fel a Yakuza és a Judgment spin-off franchise is. Utóbbi nemsokára megkapja a második részét.

A PSN Releases Twitter-fiók a PlayStation Networköt követi figyelemmel, és arról számolt be „a madaras közösségi felületen”, hogy a SEGA és a Ryu Ga Gotoku feltöltött egy PlayStation 4-es demót, ami angolul kb. ezzel a címmel rendelkezik, hogy Lost Judgment: Unjudged Memory Trial Version (az Unjudged Memory a japán alcím lenne, az eddig is így volt). Trial Version, ott a lényeg: kipróbálható változat, japánul a demókat általában ilyen jelzővel szokták illetni. Ez azért meglepő amúgy, mert eddig szó sem volt egy lehetséges demóról.

Ha meg is történik a demó bejelentése, még kérdéses, hogy Japánon kívül ez fel fog-e bukkanni máshol (mivel a Judgment egyre nagyobb nyugati sikereket ér el, ahogy a Yakuza is, 100%, hogy fel fog), és még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán mit fog tartalmazni ez a próbaverzió. Remélhetőleg nem nézik be, és nem teszik elérhetővé a teljes játékot (a Yakuza 6-nál ugyanis ezt összehozták 2018-ban: 30 gigás volt a demó, ami már méretileg is feltűnő kellett volna, hogy legyen…).

A Lost Judgment megjelenése nincs is olyan messze, így a bejelentést is nemsokára meg kellene ejtenie a SEGÁ-nak. Valószínűleg egy héten belül hallani is fogjuk a demó indulási időpontját. A játék szeptember 24-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A drágább változatot viszont már szeptember 21-étől elkezdhetjük. Később biztosan kapni fog sztori DLC-t, ugyanis a legdrágább, Digital Ultimate Edition ezt is elérhetővé teszi majd (ennek tartalmáról is korábban írtunk már). Persze arra még várni kell talán 2022 elejéig.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu