Demóra készül a Lost Judgment

A figyelő szemek elől nincs hová bújni, így a PlayStation Networkön történő Lost Judgment csendes mozgásokról is lehet tájékoztatni a közönséget.

 

A Lost Judgment lehet a Ryu Ga Gotoku Studio utolsó „hagyományos” játéka. A mai nap során már írtunk arról, hogy Nagoshi Toshihiro, a Yakuza-sorozat alkotója más irányba kacsintgat, és nélküle azért biztosan más irányt vesz fel a Yakuza és a Judgment spin-off franchise is. Utóbbi nemsokára megkapja a második részét.

A PSN Releases Twitter-fiók a PlayStation Networköt követi figyelemmel, és arról számolt be „a madaras közösségi felületen”, hogy a SEGA és a Ryu Ga Gotoku feltöltött egy PlayStation 4-es demót, ami angolul kb. ezzel a címmel rendelkezik, hogy Lost Judgment: Unjudged Memory Trial Version (az Unjudged Memory a japán alcím lenne, az eddig is így volt). Trial Version, ott a lényeg: kipróbálható változat, japánul a demókat általában ilyen jelzővel szokták illetni. Ez azért meglepő amúgy, mert eddig szó sem volt egy lehetséges demóról.

Ha meg is történik a demó bejelentése, még kérdéses, hogy Japánon kívül ez fel fog-e bukkanni máshol (mivel a Judgment egyre nagyobb nyugati sikereket ér el, ahogy a Yakuza is, 100%, hogy fel fog), és még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán mit fog tartalmazni ez a próbaverzió. Remélhetőleg nem nézik be, és nem teszik elérhetővé a teljes játékot (a Yakuza 6-nál ugyanis ezt összehozták 2018-ban: 30 gigás volt a demó, ami már méretileg is feltűnő kellett volna, hogy legyen…).

A Lost Judgment megjelenése nincs is olyan messze, így a bejelentést is nemsokára meg kellene ejtenie a SEGÁ-nak. Valószínűleg egy héten belül hallani is fogjuk a demó indulási időpontját. A játék szeptember 24-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A drágább változatot viszont már szeptember 21-étől elkezdhetjük. Később biztosan kapni fog sztori DLC-t, ugyanis a legdrágább, Digital Ultimate Edition ezt is elérhetővé teszi majd (ennek tartalmáról is korábban írtunk már). Persze arra még várni kell talán 2022 elejéig.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu