Devil May Cry: közel 5000 euró egy Dante figuráért

Ez egy limitált kiadású Devil May Cry tartalom a Capcom sagájának 20. évfordulós megünneplésére. Ez olyan luxus, amit csak kevesen engedhetnek meg maguknak.

 

A Devil May Cry-saga szinte minden megjelenésében tele van karizmával minden oldalról, és ha hiszed, ha nem, olyan gyorsan telik az idő, hogy a játék már a 20. évfordulóját ünnepli. Hogy stílusosan megünnepeljük, bemutatunk egy olyan figurát, amellyel tiszteleghetsz Dante, a főszereplő előtt, ha van rá több mint 4000 euród…

 

 

A figurát a Devil May Cry 5 karakterének változata ihlette, és pontos ára 520 190 jen és a Prime 1 Studio, az ilyen típusú alkotások szakértője készítette. A bábu kiemelkedik a minőségével és részletességével, valamint 1/2 méretarányú méretével, azaz kb egy méteres magasságával.

Mint látható, Dante figurája nem szenved hiányt a részletekben, sem az arcát újrateremtő gondosságban, sem a ruházatában. A fő változat szintetikus hajjal ellátott cserefejjel rendelkezik. Létezik egy valamivel olcsóbb, 2500 euró körüli árú változat is, amelyből viszont hiányoznak bizonyos extrák.

 

 

A saga legújabb része éppen a DMCV, amely 2019-ben jelent meg, és a következő generációs konzolokra továbbfejlesztett verzióval frissült.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu