Cyberpunk 2077: háborognak a rajongók az új patch és a pocsolyák miatt

Emlékszel a Marvel Pókember vitájára? A Cyberpunk 2077 valami hasonlót problémát okozott a játékosoknak. Ezzel a fejlesztők igen mély patch-olyába léptek…

 

A Cyberpunk 2077 patch 1.3 a CD Projekt futurisztikus sandboxának legújabb frissítése, amely a játék megjelenése óta fennálló problémák és teljesítményproblémák egy részét orvosolja, valamint a lengyel stúdió egyéb extrákat is bejelentett. Ráadásul néhány játékos már más változásokat is észrevett, amelyekkel nem elégedettek, és az erre a célra létrehozott fórumok máris megtelnek panaszokkal.

Ahogy a Kotaku portálon is láthatjuk, néhány felhasználónak feltűnt, hogy kevesebb a pocsolya, mint korábban, és azok, amiket találunk, kisebbek. És az is, hogy az utak kevésbé részletgazdagok a tükröződéseket tekintve. Általánosságban elmondható, hogy a Cyberpunk 2077 világa „kevésbé vizes”, mint korábban, és szeretnék tudni, hogy miért.

 

 

A tartalom 18-án jelent meg, és azóta számos panaszt, jelentést és összehasonlítást töltöttek fel a játékosok, akik csodálkoztak, hogy mi van az utakkal, amelyek túl laposnak és száraznak tűntek. A frissítés számos változtatással egészítette ki a játékot, amelyek célja „a játék életminőségének javítása” volt, de úgy tűnik, hogy egyesek számára még rontott is a helyzeten.

Természetesen a jelentés nem részletezett semmit a nedves városi felületekről. És ez az, amire a játékosok kritikája a leginkább összpontosul. Ez a vita, amelyet a CDPR még nem kommentált, és amely arra emlékeztet, ami a Marvel’s Spider-Man promóciós videóival történt.

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu