Elkészült az HBO The Last of Us sorozatának pilot epizódja!

A Last of Us sorozat összesen 10 epizódból fog állni, több rendezője is lesz  és jókora költségvetésből forgatják. Nagyon ígéretesnek hangzik!

 

A The Last of Us tévés premierje egy kicsit megint közelebb került. Bár még hosszú út áll előttünk, úgy tűnik, hogy a Naughty Dog és az HBO stábja már befejezte az első epizód forgatását. Erre a következtetésre a pilot epizóddal az elvárásoknak való megfelelésért felelős Kantemir Balagov Instagram-posztjából jutottunk, melyben arra utal, hogy a munkát már elvégezte.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kantemir Balagov (@kantemir_balag)

 

A sorozatnak, mint már mondtuk, több rendezője is lesz a 10 fejezet alatt, így még sok munka vár ránk, amíg eljön a nap, amikor leülhetünk a tévé elé, hogy élvezzük. Becslések szerint 2022-ben lesz a premierje, de egyelőre nincs pontos dátum.

Annyit tudunk, hogy az HBO-s The Last of Us egy nagyon ambiciózus projekt a felelősök részéről, az első évad költségvetése meghaladja a 100 millió dollárt, az egyik főszereplő, Pedro Pascal epizódonként közel 6 millió dollárt keres. Biztos vagyok benne, hogy a hetek múlásával még több érdekességet fogunk megtudni a sorozatról.

A produkcióról egyelőre csak néhány színész képét láthattuk a forgatáson, valamint néhány képet a Kanadában zajló forgatásról.

Forrás: VidaExtra

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu