PlayStation Plus: mivel nyithatjuk az őszt?

Túl vagyunk a nyár viszontagságain, itt van az ősz, itt van újra, de nincsen új hónap PlayStation Plus-játékok nélkül; máskülönben a PlayStation 5-ön és a PlayStation 4-en online multiplayerezőknek nem nagyon érné meg csak ezért fizetni.

 

A Sony egyre kevésbé tudja megtartani a titkát, amikor a PlayStation Plus következő hónapra szánt játékaikról van szó. Jó, nem most, mert a hónap első keddje hetedikére esett, így az azt megelőző szerda pedig szeptember elseje lett, de ilyen egyszer már volt idén… de visszatérve az előző gondolatmenetre, érdemes átfutni, hogy mik bukkantak fel a Plus esetében.

Először jött az, hogy a Bloober Team bemondta, hogy a The Medium frissen érkező PlayStation 5 portja nem lesz a PlayStation Plus-kínálat része. Aztán hallottuk, hogy a PlayStation 4-eseknek a Haven, illetve a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 jár (a The Mediumot is pletykálták, de azt megcáfolták). Aztán jött egy másik lista, igaz, ezúttal már három játékkal…

Néhány napja már arról írtunk, hogy a PlayStation Plus-előfizetőknek a szeptemberi hónapra az Overcooked!: All You Can Eat jár PlayStation 5-re, illetve a Hitman II és a Predator: Hunting Grounds lenne ingyenes PlayStation 4-re, igaz, itt azért eléggé megkérdőjelezhető forrásból bukkant fel ez a kisebb lista. De tényleg ezek a játékok várnak az előfizetőkre, vagy a Sony megkavarta a paklit az utolsó pillanatban?

A válasz: igen. Overcooked: All You Can Eat (PlayStation 5), Hitman II (PlayStation 4), Predator: Hunting Grounds (PlayStation 4). Ez eléggé felejtős. A játékok október 4-éig lesznek elérhetőek. Egy partijáték az új Sony-konzolon, egy multiplayer-központú a régin, de legalább a 47-es ügynök korrekt ajánlat…

Hétfőig még lehetőség van a Hunter’s Arena: Legends (PlayStation 5, PlayStation 4), a Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville (PlayStation 4), továbbá a Tennis World Tour 2 (PlayStation 4) beszerzésére. Ezek az augusztusi kínálat részei.

Forrás: PS Blog

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu