Abandoned: kérdezz-felelekkel próbálja csitítani a kedélyeket Hasan Kahraman

A Blue Box Game Studios az Abandoned játékkal kapcsolatban is több kérdést is megválaszolt. Persze kérdéses, hogy ebből mennyi volt az, amit ténylegesen feltettünk!

 

A nevében továbbra is érthetetlen módon többes számot alkalmazó stúdió weboldalán találhatjuk a kérdéseket és válaszokat.

Mikor fogunk többet hallani az Abandonedről? A stúdió keményen dolgozik, hogy bemutathassák a játékot, de jelenleg nem áll készen arra, hogy a nyilvánosság elé lépjen. Miért van egy öt gigabyte-os appban egy mindössze öt másodperces videó (amit ráadásul a Twitteren ugyanúgy meg lehet tekinteni)? Technikai problémák miatt nehéz dolguk volt az utolsó pillanatban, ezért a nyitó teaser videót meg kellett vágniuk. A teljes hossz miatt lett ekkora, és hamarosan ki fogják adni a teljes teasert. Ezért a holland központú stúdió bocsánatot kér.

Mikor kap új tartalmat az Abandoned Realtime Experience PlayStation 5-ös app? A stúdió nem tud erre megközelítőleges dátumot biztosítani, de itt is mindent megtesznek, hogy mihamarabb új tartalmakkal bővítsék a jelenleg teljesen feleslegesnek tűnő appot. A játszható prológus egy önálló játék lesz, ami különálló trófeapakkal fog PlayStation 5-ön rendelkezni. Ez elvileg hamarosan meg is fog jelenni, míg a teljes játékot a „kék dobozosok” 2022-ben szeretnék elhozni PlayStation 5-re lemezes és digitális (PlayStation Store) formátumban egyaránt.

A Blue Box Game Studiosnak semmi köze nincsen Kojima Hideohoz és a Kojima Productionshöz; egy kis, független stúdió Hollandiában. (A nevében többes számmal. Valami itt nem kóser továbbra sem…) A The Hauntingnak semmi köze nincs az Abandonedhöz, mert ez egy eltérő játék, ami nulláról lett felépítve. Az Abandoned azért nem volt eddig megmutatva, mert túl korán lett bejelentve. (Cyberpunk 2077. Na AZ volt túl korán bejelentve.)

Túl nagy közösséget kaptak, ezért még inkább finomhangolniuk, javítaniuk kell a játékot. Még mindig nem áll készen az Abandoned a bemutatásra. Minden média a Realtime Experience appon és az interneten is fel fog bukkanni, beleértve a valódi játékmenetes bemutatót és a filmszerű trailereket. És mégis mitől egyedi az Abandoned? Egy új narratívája van, amit filmszerű élményként realisztikus játékmenetben adnak elő, és elvileg a túlélést is valódiként próbálják előadi. A játék horror lövöldözős/túlélős stílusú lesz, de a fő hangsúly nem a horroron lesz. Az Abandoned egy kódnév (ezért is használtunk idézőjelet többször is), a játékmenet bemutatójával pedig a marketinghez használt nevet is el fogják árulni.

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu