Jövő szeptemberben érkezik az eFootball, méghozzá ingyen!

A Konami játékának első szezonja az „eFootball 2022” nevet viseli majd, nem meglepő módon. A mobilosok is örülhetnek.

 

Az eFootballnak is lett végre megjelenési dátuma. Arról a játékról beszélünk, ami a PES 2022 lett volna, de egy radikális irányváltás után a Konami focisorozata most egy ingyenesen játszható játékként-szolgáltatásként jelenik meg PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, PC-re, iOS-re és Androidra. Az eFootball 2022 szeptember 30-án lesz világszerte elérhető, a játékmódok és csapatok korlátozott választékával, és a jövőbeni frissítésekkel további játékmódok, ligák és funkciók kerülnek hozzáadásra.

Azért mondjuk, hogy „eFootball 2022”, mert ez a játék első szezonjának hivatalos neve. A Games-as-a-Service megközelítéssel az eFootball rendszeres frissítéseket kap, hogy naprakész legyen a legfrissebb futballhírekkel, valamint új funkciókat és mechanikákat vezet be, mint korábban minden egyes éves kiadásnál.

Valójában a Konami már most előzetesen bemutatja azokat a tartalmakat, amelyek az első ingyenes eFootball frissítéssel kerülnek bevezetésre idén ősszel:

  • kreatív csapatok – válaszd ki az alapcsapatodat több mint 600 licencelt klub közül
  • új játékmódok
  • új játékos típusok – a Standardtól a Legendásig
  • és még több minden!

A későbbi frissítések olyan új funkciókat is tartalmaznak majd, mint a szerkesztési mód, a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok támogatása PS5-ön, a fejlett labdavezérlés, a speciális lövések (power pass, power shot és más), a mobilvezérlők támogatása és a teljes keresztjáték a PC, a mobil és a konzolok között.

 

 

Ha már a mobiloknál tartunk: a Konami jó hírekkel szolgál a PES 2021 Mobile iOS és Android rendszerű játékosok számára. Amikor az új eFootball 2022 ősszel megjelenik mobilra (egyelőre nincs dátum), nem kell új játékot letöltened – a PES Mobile alkalmazásod frissíti magát, és át tudod majd vinni a készleted egy részét az új játékba. A verziók között átvihető elemeket ezen a linken ellenőrizheted.

Az eFootball tehát 2022 szeptember 30-án debütál világszerte, elérhető lesz PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC, később pedig iOS és Android rendszereken. Múlt héten láthattuk először az eFootball első játékmenetét, és várjuk, hogy a Konami mélyebben belemerüljön ebbe az ambiciózus, de egyben kockázatos vállalkozásba. És természetesen egyértelművé tették, hogy a klasszikus játékmódok a jövőben is megjelennek a játékban, mint például a legendás Master League.

Forrás TechTudo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu