Marvel’s Midnight Suns – kibővített játékmenet Walkthrough trailer

A Marvel’s Midnight Suns volt a Gamescom egyik legnagyobb leleplezése, egy Marvel RPG, amit az XCOM készítői – a Firaxis Games – fejlesztettek.

 

Ez a vadonatúj, hatperces trailer részletes betekintést nyújt a testreszabásba, a harcokba és a rendszerbe, valamint kibővített játékmenetet mutat a Marvel’s Midnight Sunsból.

A harcrendszer a kártyaképességeken fog alapulni, és ezeket véletlenszerűen kapják meg a hősök a harci fordulók során. Ezek a kártyák fejleszthetők, hogy növeljék hatékonyságukat.

Ez a bővített trailer hosszasan bemutatja a „The Abbey”-t is, a The Midnight Suns csoport főhadiszállását, azt, hogy a játékos milyen mértékben testre szabhatja a karakterek kinézetét, és hogy a játékos hogyan alakíthat ki kötelékeket, amelyek segítségével erős kártyákat oldhat fel.

Tizenkét hős lesz elérhető a megjelenéskor, és a csapat akár három hős is lehet a küldetéseken, és a Marvel’s Midnight Suns 2022 márciusában lesz elérhető.

A bővített trailert itt nézheted meg:

Forrás: Youtube

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu