Menu

Crysis Remastered Trilogy: kibökte a Crytek, hogy mikor érkezik

Eddig csak annyi volt a fix, hogy a Crysis Remastered első három részét egy pakkba csomagolva valamikor ősszel fogja kiadni a Crytek, de most már pontosabban is tudjuk, hogy a trilógia mikortól lesz kapható.

 

A Crytek (akinek azért a Saber Interactive is besegít) közölte, hogy a Crysis Remastered Trilogy az ősz kellős közepén fog megjelenni. Október 15-énél pontosabbra nem tudták volna becentizni a csomagot, ami PlayStation 4-en és Xbox One-on lemezes kiadásban is kapható lesz (művészeti lapokkal, néhányat akár szignózva), míg PC-n kizárólag digitálisan keressük, azon belül is csak az Epic Games Store-on. Az ár 50 euró, tehát jó 18 ezer forint lesz.

Akinek már megvan az első rész remasterelt kiadása, nem kell megvennie a teljes pakkot, igaz, nekik azért végül mégis többet kell fizetni. A Crysis 2 Remastered és a Crysis 3 Remastered (itt megemlítjük, hogy a három játéknak kizárólag a sztorimódját fogjuk megkapni, a multiplayerről, továbbá a már nem létező Crytek Budapestben létrehozott Crysis Warheadről ne is álmodozzunk!) ugyanis egyenként 30 euró (~11 ezer forint) lesz. Ügyes, mit ne mondjunk.

A PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en azért valamivel jobb teljesítmény lesz, de konkrét next-gen verziót nem kapunk, ugyanis a Crytek/Saber páros korábban kiemelte, hogy velük nem számoltak. Ettől függetlenül 1080p és 4K felbontás között fut majd a három játék a tavaly novemberben elstartolt konzolon (itt pedig megint hozzátesszük, hogy a PlayStation 5-ön alacsonyabb, 1440p felbontás lesz, míg az Xbox Series X-en natív 4K-ra nem sok esély van) akár 60 FPS-sel (tehát lesznek frame rate-zuhanások is?), dinamikus felbontásban. Jobb megvilágítás, szebben kinéző karakterek, fegyverek és környezetek, illetve nagy felbontású textúrák várnak ránk az új generációs hardveren.

Tehát a Crysis Remastered Trilogy egy kicsivel később, mint egy hónap múlva, október 15-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Epic Games Store). A Nintendo Switch később kapja meg, egyenként a három FPS-t. Az összehasonlító (PlayStation 3 vs. PlayStation 5, Xbox 360 vs. Xbox Series X) videókat is korábban már megmutattuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu