Crysis Remastered Trilogy: kibökte a Crytek, hogy mikor érkezik

Eddig csak annyi volt a fix, hogy a Crysis Remastered első három részét egy pakkba csomagolva valamikor ősszel fogja kiadni a Crytek, de most már pontosabban is tudjuk, hogy a trilógia mikortól lesz kapható.

 

A Crytek (akinek azért a Saber Interactive is besegít) közölte, hogy a Crysis Remastered Trilogy az ősz kellős közepén fog megjelenni. Október 15-énél pontosabbra nem tudták volna becentizni a csomagot, ami PlayStation 4-en és Xbox One-on lemezes kiadásban is kapható lesz (művészeti lapokkal, néhányat akár szignózva), míg PC-n kizárólag digitálisan keressük, azon belül is csak az Epic Games Store-on. Az ár 50 euró, tehát jó 18 ezer forint lesz.

Akinek már megvan az első rész remasterelt kiadása, nem kell megvennie a teljes pakkot, igaz, nekik azért végül mégis többet kell fizetni. A Crysis 2 Remastered és a Crysis 3 Remastered (itt megemlítjük, hogy a három játéknak kizárólag a sztorimódját fogjuk megkapni, a multiplayerről, továbbá a már nem létező Crytek Budapestben létrehozott Crysis Warheadről ne is álmodozzunk!) ugyanis egyenként 30 euró (~11 ezer forint) lesz. Ügyes, mit ne mondjunk.

A PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en azért valamivel jobb teljesítmény lesz, de konkrét next-gen verziót nem kapunk, ugyanis a Crytek/Saber páros korábban kiemelte, hogy velük nem számoltak. Ettől függetlenül 1080p és 4K felbontás között fut majd a három játék a tavaly novemberben elstartolt konzolon (itt pedig megint hozzátesszük, hogy a PlayStation 5-ön alacsonyabb, 1440p felbontás lesz, míg az Xbox Series X-en natív 4K-ra nem sok esély van) akár 60 FPS-sel (tehát lesznek frame rate-zuhanások is?), dinamikus felbontásban. Jobb megvilágítás, szebben kinéző karakterek, fegyverek és környezetek, illetve nagy felbontású textúrák várnak ránk az új generációs hardveren.

Tehát a Crysis Remastered Trilogy egy kicsivel később, mint egy hónap múlva, október 15-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Epic Games Store). A Nintendo Switch később kapja meg, egyenként a három FPS-t. Az összehasonlító (PlayStation 3 vs. PlayStation 5, Xbox 360 vs. Xbox Series X) videókat is korábban már megmutattuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu