Menu

Új Battlefield 2042 trailer – A specialisták bemutatása

A Battlefield 2042 trailerek úgy tűnik, hogy már szeptember elején kezdik a rohamjukat, és egy kis gyors pillantást vetve a Specialistákkal kezdik ezt a rohamot

 

A Specialisták a Battlefield négy osztályán alapulnak: Assault, Support, Engineer és Recon. Minden Specialist egyedi tárgyakkal és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, de a loadoutok testre szabhatók
Itt van a négy specialista, akiket a trailerben mutatnak be:

 

Webster Mackay a kanadai hadseregtől származik, és az Assault osztályhoz tartozik. Rendelkezik egy Grappling hookkal, amit arra használhat, hogy gyorsabban eljusson különböző területekre. Mackay rendelkezik egy különleges képességgel, a Nimble Trait-tel, amivel gyorsabban tud mozogni, amikor lefelé céloz a céltávcsővel.

Mary Falck hat évig szolgált a német hadseregben, és harci orvos, a Battlefield Support osztály alapján. Van egy S21-es syrette pisztolya, amely fecskendőket lő ki, amelyek gyógyítják a szövetségeseket és sebzik az ellenséget. Sokkoló párnákat tud használni, hogy az elesett szövetségeseket teljes életre keltse.

Pyotr “Boris” Guskovsky orosz mérnök és fegyverszakértő. Rendelkezik egy SG-36 Sentry-vel, amely automatikusan kiszúrja és kilövi az ellenséget egy bizonyos sugarú körben. Amint az őrszemfegyver befogja a célpontot, a karakter az ellenség helyzetét is megismeri.

Végül Wikus “Casper” Van Daele Dél-Afrikából származik és a felderítő osztály tagja. Az OV-P felderítő drónja képes kiszúrni a mozgó célpontokat, és ab EMP robbanással megzavarni őket. Továbbá rendelkezik egy mozgásérzékelővel, amely figyelmezteti őt a közeledő ellenségre, így megnehezíti az ellenség számára, hogy a földön vagy a drón vezetése közben lopakodjanak rá.

Ezekkel a specialistákkal a DICE úgy tűnik, hogy közelebb kerül a Rainbow Six Siege típusú specialistákhoz, kivéve, hogy egynél több specialista lehet a pályán, ami egy kicsit furcsa lehet a játékosok számára, különösen, ha a következő generációs konzolokon 128 játékos van pályánként. Majd meglátjuk, milyen lesz a végtermékben.

A Battlefield 2042 –  2021. október 22-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra – készüljetek fel a játék megjelenésekor az értékelésünkre.

 

Forrás: Youtube

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu