Az Control kiadója elismeri, hogy rosszul kezelték a játék next-gen konzolos frissítését

Az 505 Games munkatársa szerint a Control frissítési folyamatait jobban is kezelhették volna.

 

Bizonyára emlékeztek még a Remedy Entertainment legújabb játékának, a Controlnak a PS5 és Xbox sorozatra való frissítése körüli vitára. Ez elég nagy felháborodást váltott ki a játék rajongói körében, különösen azok körében, akik megvásárolták a címet, és a megjelenéstől kezdve támogatták azt. Most az 505 Games, a játék kiadója elismeri, hogy talán nem jártak el helyesen.

Emlékeztetőül: a felhasználók ingyenesen frissíthettek a PS5 és Xbox Series X Control Ultimate Editionre, a játék legújabb verziójára, amely tartalmaz két bővítményt. A játék normál verziója, amely egy éve volt kapható, nem részesülhetett ebben az frissítésben, és meg kellett vásárolni a teljes verziót, ha a kalandot felár nélkül akartuk élvezni. Egy igazi zűrzavar volt.

 

 

Neil Ralley, az 505 Games elnöke most elismeri, hogy „talán nem kezelték jól a helyzetet”, és hogy jobban is kezelhették volna. „Minden átmenet az egyik generációról a következőre kihívásokat jelent mind a fejlesztés, mind a kiadás számára” – mondta Ralley a Gamesindustrynek.

„A Control esetében hoztunk bizonyos döntéseket, amelyek korlátozták a Smart Delivery használatát a Control következő generációs verziója esetében. Akkoriban helyes döntések voltak, de ezek okozták ezeket a problémákat. Nem tudtunk visszamenni, és átszervezni az Ultimate Edition fejlesztésének módját, hogy ésszerű és tisztességes módja legyen a Smart Delivery-nek.

Biztosak vagyunk benne, hogy mind a kiadó, mind a stúdió levonta a tanulságokat a jövőre nézve. Valójában a Remedy több projektet is tervez. Ne felejtsd el megnézni a Controlról szóló értékelésünket sem.

Forrás: Gamesindustry.biz

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu