Golf Club Wasteland -A Launch Trailer a kihaláshoz, és a GOLF!

A Golf Club Wasteland nevű játék nemrég kapott egy launch trailert, és valószínűleg a játéktörténelem egyik legbizarrabb játékáról van szó.

 

A játék a távoli jövőben játszódik, ahol az ultragazdagok többsége elhagyta a Földet, és a lakosság nagy részét a halálra hagyta. A játék főszereplője Charlie akit a játékos irányít, a sok rakétapilóta egyikét, aki segített az ultragazdagoknak eljutni a Marsra, ahol menedéket kerestek.

A bűntudattól hajtva Charlie úgy dönt, hogy visszamegy a Földre, és egy hosszú kört golfozik, miközben a játékos megtapasztalja Charlie háttértörténetét, és meghallgathatja a Radio Nostalgia From Marsot – hogy emlékeztesse őt arra, hogy a Marson nem is olyan rossz az élet.

A Golf Club Wasteland három játékmóddal rendelkezik, amelyek közül a játékos a Story módot választhatja ki, ahol nincs pontszámláló, és ez azoknak való, akik csak stressz nélkül szeretnék átélni a történetet. Kihívás mód, ahol bizonyos számú ütés után a játék visszatesz a pálya elejére, ha nem sikerül pontot szerezni.

Van Iron Mode is, ahol csak egy esélyed van, hogy eltaláld, különben a játék visszatesz az elejére, ami sokkal bántóbbnak tűnik, mint amikor az X-comban 99%-os eséllyel elhibázol egy találatot.

 

Nézd meg az alábbi trailert:

 

A Golf Club Wasteland már megjelent, PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switch-en, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Forrás: Youtube

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu