Turbo Overkill: bejelentették PS5-re, Xbox Series-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re!

Az Apogee Entertainment új játéka, a Turbo Overkill 2022-ben jelenik meg.

 

A kiadó Apogee Entertainment és a fejlesztő Trigger Happy Interactive bejelentette a „vad első személyű lövöldözős” Turbo Overkillt PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store). A játék 2022-ben fog megjelenni.

Íme egy áttekintés a játékról, annak Steam oldalán keresztül:

A Turbo Overkill, amelyet erősen inspiráltak az olyan örökzöldek, mint a DOOM, a Duke Nukem és a Quake, lenyűgöző cyberpunk látványvilággal, az Apogee eddigi legvadabb első személyű lövöldéje. Félig fém, félig ember, félig őrült Johnny Turbo szerepében játszol, akit rejtett karrakétákkal és egy, az alsó lábszáradból kinyúló láncfűrésszel bővítettek ki, amivel az ellenséget szétrúghatod!

Ebben a „Blade Runner-meets-DOOM” pokolvilágban Johnny visszatér szülővárosába, Paradise-ba, és azt látja, hogy az egész lakosságot megszállta Syn, egy gaz mesterséges intelligencia és annak egy seregnyi kiterjesztett csatlósa. Elkeseredetten vág neki elég pénzt összegyűjteni, hogy túljusson múltbeli hibáin, ezért Johnny elvállalja a lehetetlen feladatot, hogy elpusztítsa a valaha létrehozott legnagyobb mesterséges intelligenciát. Persze a rivális fejvadászok előbb akarják megszerezni a díjat. Paradise-ban semmi sem könnyű!

 

 

A Turbo Overkill soha nem látott magasságokba emeli az over-the-topot. Aktiváld a Hero Time-ot (TM), a lassítás új formáját, egy csavarral. Építs hihetetlen sebességet a falon futással és a száguldással. Csússz a láncfűrészlábadon, kizsigerelve az ellenséget és megnyitva a főnököket a kritikus sebzéshez, és szörfözz a repülő autók motorháztetején. Robbants a Twin Magnummal, amely több ellenséget is befog és destabilizál, a Boomer shotgunnal és a hozzá csatolt gránátvetővel, vagy a Telefragger mesterlövészpuskával, amely Johnny-t az ellenség belsejébe teleportálja, mielőtt az belülről felrobban. Az első személyű lövöldözős műfaj hamarosan újra vad és szórakoztató lesz!

„A Turbo Overkill gyors, frenetikus és kegyetlen – a túlzás megtestesítője”: mondta Sam Prebble, a Trigger Happy Interactive egyik vezetője. „Ez az a játék, amit mindig is szerettünk volna; elkészítése egy álomprojekt. Könyörtelen ellenségek, rendkívül halálos és szórakoztató fegyverek, sebesség és precizitás mindenek felett – ha szereted a Quake III Arena-t, a modern és klasszikus DOOM-ot vagy az Apogee legendás első személyű lövöldéit, akkor  Paradise-ban otthonosan fogod érezni magad” – tette hozzá az igazgató.

Forrás: Playfront

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu