Veszély Zóna! Top Gun DLC a Microsoft szimulátorhoz késik

Top Gun: Maverick sajnos 2022. május 27-ig késik, ami azt eredményezte, hogy a Flight Simulatorhoz készült Top Gun témájú DLC is késik 2021 novemberéről 2022 májusára.

 

Mivel a DLC-nek mindig is a film megjelenési dátumával egy időben kellett volna megjelennie, nem meglepő, hogy a Microsoft és az Asobo Studio megerősítette, hogy a kiegészítő a film új megjelenési dátumához igazodva késik.

A Paramount pár napja jelentette be a film késését, és Asobo ezután a bejelentés után  egy blogbejegyzésben  bejelentette, hogy emiatt a halasztás miatt a Microsoft’s Flight Simulator DLC-je is késni fog:

„A Paramount Pictures nemrég eltolta a Top Gun megjelenési dátumát: Maverick című filmet a Memorial Day hétvégére, 2022. május 27-re. Ahogy azt korábban már bejelentettük, a Top Gun: Maverick bővítmény a Microsoft Flight Simulatorhoz Windows 10 PC-re, Steamre, Xbox Series X|S-re és Xbox Game Passra a filmmel együtt fog megjelenni. Alig várjuk, hogy további információkat osszunk meg veletek.”

Sajnos ez azt jelenti, hogy idén már nem próbálhatjuk ki azokat a félelmetes vadászgépeket, amelyeket az idei E3-as leleplező trailerben mutattak be:

A Microsoft Flight Simulator Xbox Series X/S-re és PC-re érhető el; a játékról itt olvashatjátok kritikánkat!

Forrás: Flightsimulator.com

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu