A Thor: Szerelem és mennydörgés edzése kigyúrta Natalie Portmant

Natalie Portman nyolc év után először tér vissza a Thor-franchise-ba, de ezúttal egészen másképp fog kinézni.

 

Mivel sok Marvel-rajongót jelenleg a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája megjelenése, a Pókember: Nincs hazaút trailer és az, hogy mit jelent mindez a Doctor Strange számára Az őrület multiverzumában, már régen hallottunk valami újat a másik filmről, amelynek forgatása már befejeződött, és jövőre érkezik. Ez a Thor: Szerelem és mennydörgés. Mivel a filmben a Galaxis őrzői is feltűnnek, és az egykor elképzelhetetlen Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében, a mennydörgés istenének negyedik szólófilmje valami egészen nagy dobásnak ígérkezik. És nem csak a nézők számára: Natalie Portmannek kemény edzésen kellett átesnie, hogy formába lendüljön a visszatéréséhez, ahogy azt egy nemrég adott interjúban elárulta.

 

 

Az Oscar-díjas színésznő a Vanity Fairnek beszélt a közelgő szerepléséről, ami az első lesz a 2013-as Thor: Sötét világ óta. „Nagyon szórakoztató volt” – mondta Natalie. „Egy edzővel, Naomi Pendergasttal dolgoztam négy hónapig a forgatás előtt, aztán végig a forgatás alatt. Rengeteg súlyzós edzést csináltunk és egy csomó fehérjeturmixot elfogyasztottam közben. Olyan nehézsúlyos edzések voltak, amilyeneket még soha nem csináltam. Persze sosem volt célom, hogy elhízzak. Nagyon fizikális volt, szóval rengeteg volt mind az ügyességi, mind az erőnléti munka.” Később hozzátette: „Határozottan segít beleélni magad a karakterbe, és határozottan megváltoztatta a mozgásomat. Másképp jársz, másképp érzed magad. Úgy értem, annyira vad, hogy életemben először érzem magam erősnek.”

Egy ideje már nyílt titok volt, hogy Portman visszatér a franchise-ba, ismét Chris Hemsworth ellenfeleként, aki a történet szerint átváltozik majd a hatalmas Thorrá, akárcsak Jason Aaron képregényes ívében. Bár azt gondolnánk, hogy a koncepciót kitaláló írónak csak sejtése van arról, hogy mindez hogyan fog kinézni a vásznon, de amikor egy rajongó éppen erről kérdezte a közösségi médiában, Aaron így nyilatkozott: „Az a kevés, amit tudok, még izgatottabbá tesz. Az összes bizalmam Taikában van”.

 

MOZI HÍREK – Natalie Portman visszatér és „Mighty Thor” szerepét alakítja majd az új filmben.

 

Taika Waititinek sikerült visszahoznia Thort a szakadék széléről a Ragnarökben, újjávarázsolva az északi istent, és elűzve a Thor: Sötét világ szellemeit, amelyet sok MCU-rajongó még mindig a franchise legkevésbé kedvelt filmjének tart. Már csak ezért is úgy tűnik, hogy ez a Thor-film nem is lehetne jobb kezekben, de ha még több ok kell az izgalomhoz, akkor ne feledjük, hogy a Szerelem és mennydörgésben majdnem annyi visszatérő karakter van, mint egy Bosszúállók-filmben. A galaxis őrzői Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista és Karen Gillan is feltűnik majd, ahogy Tessa Thompson is Valkűrként. Christian Bale debütál az MCU-ban a gonosztevő Gorr, az Isteni Mészáros szerepében, aki szintén Jason Aaron képregényéből származik. A Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. május 6-án érkezik a mozikba.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu