Alan Wake Remastered megerősítve – kiszivárgott több tajvani kereskedőhöz!

Megerősítést kapott az Alan Wake Remastered, de ezúttal nem egyszerűen csak egy Epic Store naplófájlból, hanem több forrásból, köztük neves elemzők és boltok is megerősítették.

 

 

Minden jel arra utal, hogy hamarosan megerősítik az Alan Wake Remastered megjelenését, és néhány tajvani bolt már a lehetséges megjelenési dátumot is megerősítette; a borító jelenleg csak mintának tűnik, és nem a végső borító.

Daniel Ahmad, a Niko Partners vezető elemzője az egyik poszt alatt tweetelte, hogy a jövő héten hivatalosan is bejelentik. Ezeken a linkeken nem sok minden látszik, és van néhány nyitott kérdés.

Alan Wake Remastered Leak

Sajnos ezek a kiszivárogtatások nem erősítették meg, hogy mit is tartalmaz a remaster, hogy ez csak egy egyszerű HD felbontású munka, vagy mélyebb munka került ebbe a verzióba.

Remélhetőleg az Alan Wake DLC – American Nightmare is benne lesz ebben a Remastered verzióban, mert különben lemaradunk az abban bemutatott lore nagy részéről.

Mindazonáltal, a Control sikerével, a Wake Nightmare-ből való visszatérésére utaló DLC-vel, ez egy nagyobb erőfeszítés lehet az Alan Wake IP újjáélesztésére a folytatáshoz.

A Remedy és az Epic két üzletet kötött, így ez a Remaster lehet az egyik a két játék közül, a másik pedig egy teljes értékű Alan Wake 2 lehet, amelyet az Epic támogat.

A jelek szerint a jövő héten, amikor a Sony konferenciát közvetítik, talán már a hivatalos bejelentést is megkapjuk. Továbbá a hivatalos bejelentésig itt elolvashatjátok a Controlról írt kritikánkat, amely az Alan Wake univerzumban játszódik

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu