Csalók Keanu Reevesnek adják ki magukat, hogy idősebb nőkre vadásszanak

Néhány hiszékeny nyugdíjas nő számára ésszerűnek tűnik, amikor Keanu Reeves felkeresi őket az Instagramon, társaságot és némi pénzt keresve…

 

Mit kereshet valaki egy társban? Egy aranyszívű álompasit? Egy olyan férfit, aki kéthetente bekerül az újságokba a jótettei miatt? Mit szólnál egy olyan férfihoz, aki a Tiger Beat-től a GQ-ig minden korosztály magazinjának címlapján szerepelt már? Mi van szegény magányos Keanu Reeves-szel? Vajon ő is megteszi? Naná, hogy megteszi!

Úgy tűnik, hogy a magányos és pénzszegény „Keanu Reeves” az interneten keresi élete szerelmét, és van típusa. Egy tehetős, idősebb nőt keres, aki elkíséri őt hollywoodi eseményekre, ha csak a saját belépődíjukat ki tudnák fizetni 2000 dollár értékben, akkor beugrik érte a Los Angeles-i reptérre. Micsoda gavallér!

 

MOZI HÍREK – Keanu Reeves egy videóinterjúban beszélt arról, hogy vissza akar térni a Constantine világába.

 

Az LA Times nemrég interjút készített egy Molli Hermiston nevű nővel, akinek szegény nagynénje áldozatul esett az átverésnek, és még mindig azt hiszi, hogy ő és Reeves úr egy párt alkotnak (A nagynéni nem kívánt nyilatkozni a történethez). Hermiston nagynénje éppen azon van, hogy eladja az Arkansas állambeli Little Rockban lévő otthonát, hogy Los Angelesbe költözzön a Bill és Ted kiváló kalandjai sztárjával. A hamis Reeves ékszereket küldött neki, köztük egy nyakláncot és néhány fülbevalót, amelyeket minden nap visel. A kamu Reeves azt is kérte, hogy a néni küldjön tovább 10 ezer dollárt, arról még nincs szó, hogy elküldte-e a pénzt.

Hogy lássa, hogyan működik az átverés, Hermiston létrehozta a hamis gazdag idősebb nő fiókját, és elkezdte követni a Keanu-rajongói oldalakat, és „nagyon gyorsan öt különböző ember kereste meg a neten, akik azt mondták, hogy ők Keanu Reeves” – mondta. Az egyik csaló, Johnny Utah a Google Hangoutsra akart áttérni: „A szakmám és a karrierem miatt szeretném, ha ez köztünk maradna titokban”. Ezután elkezdtek „olyan kérdéseket feltenni, amelyekből kiderül az áldozat vagyona és státusza, vagy amelyek egy bank biztonsági lekérdezéseinek részeként merülhetnek fel, hogy megerősítsék az ügyfél személyazonosságát”. A végén egy Bitcoin-tranzakciót sugalló ál-Neo következett. Annyira romantikus!

 

 

Több trailer is kikerült már egyébként a filmből, az egyikben megjelenik Keanu Reeves is egy pillanatra, illetve két meztelen hölgyet is megcsodálhatunk.

 

Nézzétek, mindannyian értjük. Keanut mindenki ismeri. Szereti az állatokat. Sokoldalúan tehetséges. Mindannyian arra várunk, hogy Keanu kinyújtsa a kezét, és meghívjon minket magához. Nem kell azt gondolnod, hogy nem vagy Keanu esete, és ezért nem ad neked ajánlatot – ha hiszel a mesékben.

Annyit azért érdemes tudni, hogy Keanu körülbelül 3 éve van kapcsolatban Alexandra Grant művésznővel, aki az ‘Ode To Happiness‘ és a ‘Shadows‘ című könyveit illusztrálta, és vele együtt alapította az X Artists’ Books kiadóvállalatot. Ő Hollywood egyik legjobban kereső színésze. Így több mint valószínű, hogy nem szegény, nem magányos… De még ha az is lenne, sosem kérné el tőled a PayPal-kódodat… (viszont ha Steven Seagal-al találkozol, na ő tényleg joggal kérhet tőled valamit: személyi igazolványt, forgalmit, jogosítványt… rosszabb esetben azt is, hogy tedd a kezed a motorháztetőre! – a szerk.)

Forrás: A.V. Club

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu