A Forspoken főszereplője csepegtet a hamarosan érkező új funkciókról

A Forspokent megálmodó Square Enix is tart egy digitális eseményt a Tokyo Game Show 2021-en. Vajon láthatjuk a „Project Athia„-t? Már csak napok választanak el minket a PS5 PlayStation Showcase-től is.

 

A rendezvényszezon már javában tart… vagy legalábbis tartana, ha nem járvány lenne, de még mindig van néhány fontos dátum a naptárban, amire érdemes odafigyelni. Ezen a héten rendezik az új, PS5-ös fókuszú PlayStation Showcase-t, ahol a tokiói székhelyű cég rajongói olyan játékokról hallhatnak majd, mint a Horizon: Forbidden West, vagy akár a közelgő God of War 2, de helyet kapnak majd olyan harmadik féltől származó játékok is, mint a Square Enix Forspokenje.

 

 

A Charlie angyalai színésznője, Ella Balinska főszereplésével készült, korábban Project Athia néven ismert nyílt világú RPG a PlayStation 5 2022-es kínálatának egyik legrejtélyesebb és leginkább várt címe. Már csak néhány nap van hátra a konzol játékaira összpontosító PlayStation Showcase-ig, és a Frey Hollandot alakító színésznő Instagram-fiókján máris előzetest adott a hamarosan megjelenő játékokról.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ella Balinska (@ellabalinska) által megosztott bejegyzés

 

„Forspoken content pending…” – kommentálja a színésznő a posztot. Ez egy üzenet, amely a játékkal kapcsolatos újdonságokra utal: a PlayStation digitális bemutatót szeptember 9-én, csütörtökön 22:00-kor (CEST) tartják. De az is lehetséges, hogy a játék egy teljesen más eseményen fog megjelenni. A Tokyo Game Show 2021 szeptember végén nyitja meg kapuit, többek között egy 50 perces Square Enix-konferenciával, amely a legjobban várt játékokra összpontosít.

Bár a vállalat nem nevezett meg neveket előre, a Forspoken lenne az egyik egyértelmű jelölt arra, hogy megjelenjen a gála során, akár új játékmenettel, akár megjelenési dátummal kapcsolatban. Jelen állás szerint a játék várhatóan 2022 elején debütál PC-n és PS5-ön is. A projekt annyira ambiciózus, hogy a Square Enix szerint a valaha látott legjobb minőségű grafikát akarják nyújtani egy nyílt világban.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu