Így bővül a megjelenése után a Lost Judgment

Lost Judgment DLC-menetrendet közölt a Ryu Ga Gotoku Studio és a SEGA, így a Yakuza spin-off folytatásával kapcsolatban a rajongók már tervezhetnek is.

 

Három DLC-ről van szó. Az első, a Detecrive Essentials Pack a játékkal együtt fog megjelenni, és aki esetleg a Lost Judgment drágább kiadására ruházott be, ő a korai hozzáférés révén ehhez a pakkhoz is három nappal korábban nekiülhet. A Detective Essentials Pack több nyomozókutyát, egy új gördeszkát és gördeszkás parkot, egy Sky Spider drónt, extra recepteket, több barátnőt, továbbá négy extra SEGA Master System játékot, és megküzdhetünk Super Shin Amonnal is.

A sajtóközlemény szerint ez a csomag kiterjeszti Yagami, a főszereplő életstílusát, illetve harci és nyomozó készségeit. A SEGA 8-bites konzolja amúgy Yagami irodájában van (nocsak… a játékok között ezeket találjuk amúgy: Global Defense, Alien Syndrome, Fantasy Zone II: The Tears of Opa-Opa, Sagaia). A Hover Drive nem is gördeszka, hanem a levegőben leng. Az Extract receptekkel Yagami képességeit ideiglenesen megtuningolhatjuk és a The Gauntlet játékmódban keressük majd Super Shin Amont.

A School Stories Expansion Pack október 26-án jön azoknak, akik előrendelik a Digital Deluxe vagy a Digital Ultimate Editiont. Ez egy új motort, annak alkatrészeit, illetve egy versenypályát; egy új táncolós kosztümöt és az ahhoz passzoló táncmozdulatokat, illetve egy új robotot hoz; edzhetünk Kaitóval, Sugiurával és Higashival, és a boxoló harci stílust az utcán is alkalmazhatjuk. Ezzel a pakkal bővíthetjük az iskolai klubokkal történő interakciókat. Végezetül 2022 tavaszán jön a The Kaito Files. Ez lesz a sztori DLC, egy új játszható karakterrel (a címből ki is lehet találni, hogy Kaitóval), és megközelítőleg tíz órányi extra tartalommal. Kaito Masahirunak erőteljes harci stílusa lesz.

Végezetül pedig még ott van a Quick-Start Support Pack, ami mindegyik előrendelőnek jár, és a játék megjelenésekor ez is a készlet része lesz. Yagai irodájában a Wayfarer’s Lucky Cat a megtett távolságtól függően anyagilag támogat minket; a Staminan Spark tárgyakkal az életerőnket lehet kordában tartani, és három Extract receptet is kapunk, amivel erőgolyókat vághatunk ellenfeleinkhez, tüzes támadásokat kezdeményezhetünk, vagy gyorsan gyógyulhatunk.

A Lost Judgment a Digital Deluxe/Digital Ultimate változatot vásárlóknak szeptember 21-étől lesz elérhető PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PlayStation 4-en, és Xbox One-on. Mindenki másnak szeptember 24-éig kell várnia.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu