Stardew Valley Creator egy új játékon dolgozik, a frissítések már nem a fő hangsúlyt

Eric Barone, a Stardew Valley alkotója kijelentette, hogy jelenleg egy új, még nem nyilvánosságra hozott játékon dolgozik, és nem az őrülten népszerű mezőgazdasági szimulátorának frissítésein.

 

Az első hivatalos Stardew Valley-kupa végeztével Barone kijelentette, hogy jelenleg nem dolgozik a Stardew Valley jövőbeli frissítésein, mivel egy vadonatúj játékra koncentrál. Az új játékkal kapcsolatban a következő nyilatkozatot tette: „Nem mondom, hogy lesz még egy Stardew Valley frissítés, jelenleg nem is tudom. Jelenleg a következő játékomra koncentrálok. Szóval, majd meglátjuk.”

A következő játék részleteiről, illetve arról, hogy mikor jelentik be, a következőket mondta:”Lehet, hogy viszonylag hamar bejelentem, hogy mi lesz az – egyelőre senki sem tudja. Annyit mondhatok, hogy egy újabb pixel art játék lesz, egy top-down perspektívájú, a Stardew Valley-hez hasonló. Bizonyos szempontból hasonlít a Stardew Valley-re, de ez sem egy farmjáték. Ez valami más.”

A játék óriási sikert aratott, nemrég rendezték meg az első versenyét, amelynek nyereményalapja 40 000 dollár volt, ráadásul szinte minden elképzelhető platformra megjelent, többek között PC-re, Xboxra, PlayStationre, Switchre és mobilra is. Még saját társasjátéka is van, amely idén jelent meg 2021-ben.

Ha szerencsénk van, Eric Barone következő játéka is ilyen sikeres lesz, bár ez még eltarthat egy darabig, hiszen ő szóló fejlesztőként dolgozik. 2011 óta dolgozott a Stardew Valley-n, amit hivatalosan 2016-ban fejezett be, de a játék a megjelenése óta folyamatosan frissítéseket kapott.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu