Itt az új Arcane trailer: Piltover és Zaun harca

Az LPL tizedik évfordulója alkalmából a Riot Games új előzetest ad ki az Arcane animációs sorozathoz, ami a League of Legends világának új aspektusait mutatja be.

 

A League of Legends univerzuma hatalmas. Ezt az összes bajnokot felölelő történelem, valamint azon események alapján állítjuk, amelyek miatt részt vettek a világuk egyik legvéresebb csatájában. Miután a Riot a műfaj egyik leghíresebb MOBA-jává vált, és dollármilliókat kaszált a versenyeken, az Arcane bejelentésével mindenkit meglepett: itt az animációs sorozat, amelyre a játékosok vártak.

Néhány hónapos hallgatás után – ezt az időszakot egy trailer emelte ki, amely új részleteket mutatott a sorozatból – a Riot egy új videóval tért vissza, amely a sorozat fő történetét tárja elénk. Azt már eddig is tudtuk, hogy a történet Vi és Jinx élete körül fog forogni Piltoverben és Zaunban, de a legújabb jelenetekből kiderül, hogy a testvérek mögött sokkal több minden húzódik meg a háttérben.

 

 

Néhányan jobb életet akarnak. Mások nem tudnak jobb életet elképzelni. Zaun szegénysége és bűnözése élesen ütközik Piltover királyi és gőgös értékrendjével, ami olyan kettősséget teremt, amely az egész animációs sorozat során kibontakozik. Ami egy ellenőrizhetetlen jelenségként kezdődik, az Zaun forradalmává válik, hogy megszállja a minden erejével védekezésre kész Piltovert. És e konfliktus közepette Vi és Jinx, ahogy azt a League of Legends háttértörténetük is sugallja, kulcsszerepet fognak játszani.

Ennek fényében az új Arcane-trailert is megtöltik: Jinx robbanásai, Vi csapásai, fegyveres őrök, civil áldozatok és a két társadalom közötti ellentét csak néhány következménye a forradalomnak, amely kétségtelenül az egyik várost le fogja rombolni. És bár a fent említett nővéreken kívül nincsenek bajnokok, nagyon valószínű, hogy több Piltoverhez és Zaunhoz kapcsolódó karakter is felbukkan majd, például Caitlyn, Ekko, Ziggs vagy Jayce.

 

 

Ettől függetlenül a trailer alapján a játékosok már nagyon várják a teljes sorozat premierjét, amely valamikor idén ősszel fog megjelenni a Netflixen. Addig is kétségtelen, hogy a League of Legends mindenféle tartalmat kínál, az alapjáték taktikai stratégiai játékmódoktól kezdve az olyan, inkább kártyaalapú játékig, mint a Legends of Runeterra. Addig is, és hogy megismerd a bajnokok jellemzőit és történetét, nincs is jobb, mint LoL-ozni.

Forrás: Vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu