A PlayStation Showcase elsöprő lesz, állítja a God of War alkotója

David Jaffe (aki azért a Twisted Metal révén is sok veterán PlayStation-rajongónak ismerős lehet) hypeolja a PlayStation Showcase közönséget.

 

A VGC-n olvashatjuk, amit Jaffe egy élő adás során mondott. Persze nem bonyolódott részletekbe, hogy pontosan mit is fogunk látni a PlayStation Showcase műsorban, és ő maga sem tud mindent, de annyit azért elárulhatott, hogy ha hagyományos, tradicionális first-party (belsős fejlesztésű) PlayStation-tartalmakat keresnénk, nem fogunk csalódni.

Ezekből Jaffe szerint nem lesz hiány, és ő is alig várja, hogy lássa, miképp fognak az emberek reagálni a Sony bejelentéseire. Ezt úgy mondta, hogy még ő maga sem látta, hogy miről is beszél (és azért a Sony-s múltja révén talán még ma is lehetnek belsős kapcsolatai a céghez!). Büszkének és izgatottnak nevezte magát. És ha Jaffét ennyire fel tudta hypeolni a napokon belül érkező műsor, akkor valami nagy dobással készülhet a Sony…

Jaffe aztán egy tweetben azt írta (néhány typóval, mert épp főzött, amikor ezen sorokat gépelte…), hogy felrobban izgalmában, ha nem mond valamit. Épp ott tudta meg, hogy készül egy új PlayStation-játék. Erről nem tudja, hogy „a kékek” mikor rántják le a leplet, így nem biztos, hogy a hét folyamán ez bekövetkezhet, de úgy látja, hogy amikor ez megtörténik, az emberek eldobják az agyukat (persze itt rá jellemző módon nyersebb fogalmazással élt). Fogadni mernénk, hogy a Twisted Metal esetében valami feltámadás készül. Ha már TV-sorozat lesz belőle, akkor egy játék sem kizárt. És akkor talán Jaffét is illene bevonni a projektbe.

Korábban írtuk már, hogy mit tervez a Sony: „A PlayStation Showcase 2021 a PlayStation 5 jövőjébe nyújt majd egy negyven perces betekintést. Ez a műsor szeptember 9-én, magyar idő szerint este tíz órakor kezdődik, és a PlayStation.com weboldalon, YouTube-on, Twitch-en , továbbá Facebookon is figyelemmel követhetjük.

A PlayStation Blogon olvasható bejelentés szerint a PlayStation 5 jövőjéről szól a műsor, amiben a PlayStation Studios csapataitól, illetve „a játékipar néhány legnagyobb képzelőerővel rendelkező fejlesztőjétől” fogunk újdonságokat hallani. Lesz a közvetítés után egy poszt-show szakasz is, amiben a fő műsorszám néhány résztvevőjétől hallhatunk további gondolatokat. Az viszont már fix, hogy a PlayStation VR 2-ről semmi információt nem fog közölni a Sony Interactive Entertainment.”

Lássuk a medvét. (Csak aztán nehogy kék legyen.)

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu