Alkotói szerint az Outlast Trials horrorja inkább tévésorozat, mint film…

The Outlast Trials: a kanadai Red Barrels garantálja a felhasználónak, hogy a szabadsághoz vezető út hosszabb lesz, mint a múltban. Küzdhetünk az életünkért – akár egyszerre többen is!

 

Több hónapos hallgatás után a Gamescom 2021 nyitónapján végre megpillanthattuk az első gameplay betekintést a Red Barrels elismert horror-saga új részébe, a The Outlast Trials-ba, amely a fejlesztők szerint inkább hasonlít majd egy tévésorozatra, mint filmre.

„Ezúttal választhatod, hogy a barátaiddal együtt maradsz életben. Ha az előző játékokat filmekhez lehetett hasonlítani, akkor az Outlast Trials inkább egy tévésorozathoz hasonlít. A szabadsághoz vezető út hosszú lesz” – mondja Philippe Morin, a játék tervezője a PlayStationnek adott interjújában, amelyben elmagyarázza, miben különbözik a játék a korábbi részektől.

A japán céggel folytatott beszélgetésében Morin nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a túlélő-horror játék különböző kihívásait társaságban élvezhessük. „Akár egyedül, akár a barátainkkal játszunk, azt szeretnénk, ha a játékosok úgy éreznék, hogy az életükért és a szabadsághoz való jogukért harcolnak. De lehetséges-e a test szabadsága az elme szabadsága nélkül?” – magyarázza a Red Barrels társalapítója.

 

 

Az Outlast Trials grafikai szempontból is fejlődést mutat, mivel a sorozat első két részében használt UE3-mal szemben az Unreal Engine 4-et választotta. Ami változatlan marad, az a művészi megközelítés: „az alkalmazott megközelítés ugyanaz, mint az előző játékokban… csavaros realizmus, dekadencia és vér, bőségesen”.

Az Outlast Trials 2022-ben lesz elérhető PC-n és konzolokon, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy harcoljanak az életükért egy olyan történetben, amelyben a hidegháborús Murkoff Corporation elrabolja őket, és etikátlan kísérleteknek vetik alá, amelyek megváltoztatják a pszichéjüket és a viselkedésüket.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu